پنجشنبه، ۱ خرداد
  • خانه
  • درباره ما
  • ورود
دنیای سفر
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
دنیای سفر
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید به افزونه ووکامرس نیاز دارد.
دنیای سفر
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

نگذاریم محیط زیست اولویت آخر بهارستان باشد

میثم رودکی توسط میثم رودکی
سه شنبه، ۱ دی
در محیط زیست
0 0
0
خانه محیط زیست

سازمان های مردم نهاد محیط زیستی فرصت دوماهه موجود تا شروع تبلیغات انتخابات مجلس را مغتنم شمرده و تلاش و فعالیت خود در زمینه ارتقاء آگاهی رأی دهندگان نسبت به آنچه که امروز طبیعت میهن عزیزمان و زندگی نسل آینده را در معرض مخاطره قرار داده و اقدامات ضروری برای خروج از این بحران ها دوچندان نموده فراهم کنند تا انشاءا… مطالبات محیط زیستی به اولویت اول رأی دهندگان تبدیل و مجلس دهم را مانند دولت یازدهم به مجلس محیط زیستی تبدیل نماییم.

در ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، دکتر روحانی در اولین گفتگوی زنده در سیما و استعاره  کلید تدبیر در انتهای این گفتگو به خاطره ای شیرین و به یاد ماندنی تبدیل شد. کلیدی که از خرداد ۹۲ تا کنون کارکردهای مثبت خود را در ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی به نمایش گذاشته است. 

هرچند دولت در سایه رهنمودها و حمایت های مقام معظم رهبری تمامی مساعی خویش را برای تامین و تضمین محیط زیست سالم و تقدیم آن به نسل امروز و آینده بکار بسته یقینا اهتمام دولت به تنهایی کافی نیست از این رو سازمان حفاظت محیط زیست برای کسب توفیق در ماموریت خطیر حفظ محیط زیست، دست نیاز خود را به سوی دیگر ارکان جمهوری اسلامی اعم از سایر قوا و مردم نیز دراز نموده است.

در این میان نقش کلیدی مباحث تقنینی در رمزگشایی از قفل هایی که طبیعت ارزنده  کشورمان را با چالش های جدی مواجه نموده اند، غیر قابل انکار و این کلید در دستان توانمند رکن رکین قانونگذاری کشور یعنی مجلس شورای اسلامی هم هست. 

ضریب تاثیر نگاه نمایندگان مجلس شورای اسلامی به پارادایم توسعه پایدار و برداشت های صحیح از این مفهوم، علم به بایدها و نبایدها و روش های نیل به آن، اگر از تاثیر تلاش های دولت در این مهم بیش تر نباشد به طور قطع، کمتر نیست.

منتخبان مردم در مجلس تعیین خواهند نمود هریک از وزارتخانه ها چه وظائف و مسئولیت هایی دارند، چه میزان اعتبار برای هریک از طرح های مصوب به آنان تعلق خواهد گرفت، سهم محیط زیست مظلوم این کشور از درآمد عمومی چقدر است، چه قوانینی می تواند ضامن بقاء اندک باقی مانده تنوع زیستی کشور و احیاء ثروت های از دست رفته باشند و کدام قوانین مصوب، فاقد کارکردهای مناسب برای تضمین توسعه پایدار و کدامیک مخل این کارکردها بوده اند. 

دانستن تفاوت بین رشد و توسعه و اینکه رشد اقتصادی، مهار تورم و ایجاد اشتغال چگونه می توانند در چارچوب مفهوم توسعه پایدار انجام شوند و تزریق منابع به کدام بخش ها، کشور را در این زمینه بیمه خواهد نمود؛ سوالاتی هستند که می توانند با پاسخ های صحیح منتخبین مردم در هفتم اسفند ماه، سرنوشت کشور را بهبود بخشند.

یقینا یک انتخاب یکسان در میان گزینه های پیش رو برای همه آحاد مردم که در سطوح متفاوتی از دانش، سلائق و اولویت ها قرار دارند دور از انتظار است. اما این بدان معنی نیست که همچون گذشته دست روی دست بگذاریم تا این بار نیز همچون دفعات قبل مباحث محیط زیستی در میان معیارهای انتخاب مردم در اولویت های آخر قرار گیرند و در مقابل، وعده های اجرای پروژه های مخرب محیط زیست، متضمن پیروزی در انتخابات شوند.

خوشبختانه توانمندسازی سازمان های مردم نهاد محیط زیستی در سال های اخیر و تکیه بر دانش بومی آنان ظرفیتی تازه به امکان نقش آفربنی در عرصه انتخابات را به نفع محیط زیست کشور رقم زده و این تشکل ها می توانند در افزایش مطالبه گری محیط زیستی مردم از کاندیداها و منتخبین خود نقش بسزایی ایفا نمایند.

از این رو از همه سازمان های مردم نهاد محیط زیستی دعوت می کنیم همان گونه که یکی از رسالت های خود را تلاش برای حفظ، و بهبود وضعیت محیط زیست قلمداد نموده اند فرصت دوماهه موجود تا شروع تبلیغات انتخاباتی مجلس را مغتنم شمرده و تلاش و فعالیت خود در زمینه ارتقاء آگاهی رأی دهندگان نسبت به آنچه که امروز طبیعت میهن عزیزمان و زندگی نسل آینده را در معرض مخاطره قرار داده و اقدامات ضروری برای خروج از این بحران ها دوچندان نموده تا ان شاءا… مطالبات محیط زیستی به اولویت اول رأی دهندگان تبدیل و مجلس دهم را مانند دولت یازدهم به “مجلس محیط زیستی” تبدیل نماییم.

عباسعلی دامنگیر – مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان

اشتراک‌گذاریتوئیتاشتراک‌گذاری
میثم رودکی

میثم رودکی

فعال گردشگری و راهنمای کوهستان

نوشته‌‌های مرتبط

اروند رود؛ رودخانه‌ای به بلندای تاریخ
محیط زیست

اروند، لایروبی می شود

توسط میثم رودکی
کوه راهدان یا «کوه رادون»
محیط زیست

کوه رادون تکه تکه می شود

توسط میثم رودکی
بارش برف در جاده چالوس / تردد فقط با زنجیرچرخ
محیط زیست

بارش برف و باران گسترده در سراسر کشور

توسط میثم رودکی
وضعیت آب و هوای تهران فردا یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳
محیط زیست

وضعیت آب و هوای تهران فردا یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳

توسط میثم رودکی
هشدار سازمان غذا و دارو درباره کیسه های چای
محیط زیست

هشدار سازمان غذا و دارو درباره کیسه های چای

توسط میثم رودکی
راه ارتباطی مسیر سروآباد - اورامان - پاوه در محدوده گردنه ژالانه به دلیل بارش سنگین برف و سقوط بهمن مسدود شد.
محیط زیست

صدور هشدار قرمز هواشناسی بارش سنگین برف/ کولاک، یخبندان و افت شدید دما

توسط میثم رودکی
نوشته‌ی بعدی
دستگاه کارتخوان

دریافت کارمزد تراکنش‌ خرید از امروز

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین
چه جاذبه‌های طبیعی در جزیره قشم وجود دارد؟ شگفتی‌های بی‌پایان خلیج فارس

چه جاذبه‌های طبیعی در جزیره قشم وجود دارد؟ شگفتی‌های بی‌پایان خلیج فارس

خانه های رنگی کنار پل غازیان بندر انزلی - عکاس: مهتاب انارکی

استاندار گیلان: تکلیف سرمایه گذاران گردشگری را روشن کنید

خرید ملک در دبی بهترین گزینه مهاجرتی

چرا خرید ملک در دبی بهترین گزینه مهاجرتی است؟

محله گینزا، ترکیبی از سنت و مدرنیته

گینزا؛ قلب تپنده توکیو، نبض مد و تجارت

کانترهای فروش یک آژانس مسافرتی

چگونگی اخذ مجوز دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی

19
اتوبوس های تندرو بی آر تی شهر تهران

طرح واگذاری خطوط BRT به بخش خصوصی

19
نمایی از لابی هتل اسپیناس پالاس

هتل اسپیناس پالاس، بزرگ ترین و جنجالی ترین هتل ایران افتتاح شد

18

شیخ سلمان کعبی نماد استعمارستیزی در خوزستان است

16
توسعه گردشگری روستایی در ایران

ایران و توسعه گردشگری روستایی

پل شاه عباسی کرج | پل دختر کرج | پل خاتون کرج

پل خاتون کرج مرمت شد

هتل ایران - بندرانزلی | Iran Hotel - Bandar Anzali - Gilan Province

هتل ایران بندرانزلی تعیین تکلیف می شود؟

محله گینزا، ترکیبی از سنت و مدرنیته

گینزا؛ قلب تپنده توکیو، نبض مد و تجارت

سرویس‌های خبری

  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانان و آژانسهای مسافرتی
  • آموزش
  • تکنولوژی
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانان و آژانسهای مسافرتی
  • آموزش
  • تکنولوژی

ما در شبکه‌های اجتماعی

Rss X-twitter Instagram

عضویت در خبرنامه

با نام بردن از "خبرگزاری دنیای سفر" در بهره گیری از نوشته ها، تلاش ما را ارج نهید.

طراحی سایت و پشتیبانی با ایران سئو

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی

© 2025 تمامی حقوق برای وب‌سایت دنیای سفر محفوظ است.