به گزارش فرینا، حمیدرضا محسن پور بیان کرد: این کنفرانس از دوازدهم تا هجدهم شهریور ماه با حضور ۱۱۱ ژئوپارک از ۴۰ کشور جهان در فنلاند برگزار شد. در این کنفرانس، خانم مارگارت پالزاک به عنوان یکی از اعضای تاثیرگذار شبکه جهانی ژئوپارک اذعان کرد که در ژئوپارک قشم برنامه های تخصصی و منسجمی در حال انجام است.
سرپرست ژئوپارک قشم گفت: در این سفر رییس ژئوتوریسم سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور نیز به همراه سه تن از کارشناسان ژئوپارک قشم حضور یافتند و با ارائه مقاله Qeshm Geopark a new restart or a New sterategy و حفظ و نگهداری ژئوپارک از نگاه فرهنگی و طبیعی به تببین برنامه ها و راهبردهای این ژئوپارک پرداختند. در این کنفرانس، زمینه بازدید خالق ایده ژئوپارک به قشم نیز فراهم شد و ایشان در آینده نزدیک از این جزیره بازدید خواهند کرد.
محسن پور همچنین از اعلام آمادگی همکاری داوطلبانه کشورهای ایسلند، نروژ، پرتغال و فنلاند به منظور بازگرداندن ژئوپارک قشم به لیست جهانی خبر داد.