دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت
  • خانه
  • درباره ما
  • ورود
دنیای سفر
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
دنیای سفر
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید به افزونه ووکامرس نیاز دارد.
دنیای سفر
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

الگوی تایلندی برگزاری نمایشگاه گردشگری

میثم رودکی توسط میثم رودکی
یکشنبه، ۲۳ خرداد
در گردشگری
0 0
0
خانه گردشگری

نمایشگاه گردشگری تایلند به عنوان یکی از مهم ترین بازارهای گردشگری در جنوب شرق آسیا امسال برای پانزدهمین سال و برخلاف سال های گذشته که در بانکوک برپا می شد، در شهر چیانگ مای (به عنوان مرکز هنر و فرهنگ تایلند) برگزار شد.

به گفته کارشناسان، TTM+ فرصتی را برای فروشنده های بسته ها و محصولات سفر و خریداران آنها فراهم می کند تا رو در رو بر سر مسائل کاری خود با یکدیگر مذاکره کنند؛ این در حالی است که آژانس داران و هتلداران ایرانی تاکنون چندان از این بازار سفر و فرصت فراهم شده برای مذاکره B2B (business to business) استفاده نکرده اند و امسال نیز تنها دو آژانس ایرانی در این نمایشگاه حاضر شدند.

در روز نخست این نمایشگاه، نمایندگان آژانس ها و هتل های خارجی با حضور در اتاق های مذاکره، رو در رو با نمایندگان بخش های مختلف گردشگری تایلند درباره خرید و فروش بسته های سفر مذاکره کردند. علاوه بر این، دو طرف فروشنده و خریدار طی روزهای نمایشگاه توانستند قراردادهایی را با یکدیگر به امضا برسانند.

رئیس نهاد گردشگری تایلند، در جریان این رویداد ضمن ابراز خرسندی از حضور تمام فعالان گردشگری کشورش و میهمانان خارجی، درباره این نمایشگاه می گوید: «قول داده بودیم امسال نمایشگاه متفاوت و منحصربه فرد باشد. محتوای ۲۰۱۶ TTM+ نشان داد که ما به این هدف دست پیدا کرده ایم.» یوتاساک سوپاسون همچنین بر این باور است که نمایشگاه گردشگری تایلند مسیری طولانی تا تحقق اهداف و خواسته های فعالان صنعت گردشگری این کشور دارد. او هدف از برگزاری چنین نمایشگاهی را در چیانگ مای توزیع درآمدهای گردشگری در سراسر تایلند عنوان و خاطرنشان می کند که به صورت سنتی، مقصد تایلند با سواحل و جنوب آن شناخته می شود و حالا ما می خواهیم با معرفی مقاصدی مانند چیانگ مای به عنوان مقصد فرهنگی، سود حاصل از گردشگری را به دیگر مناطق نیز گسترش دهیم.

نظرات شرکت کنندگان ایرانی نمایشگاه

در همین حال، نماینده یکی از آژانس های ایرانی در این نمایشگاه که به دعوت نهاد گردشگری تایلند به چیانگ مای سفر کرده نیز معتقد است برپایی نمایشگاه هایی اینچنینی نه تنها امکان شناخت و تجربه ملموسی از جاذبه های مقصد را به وجود می آورد بلکه فرصتی خواهد بود تا فعالان این صنعت از کشورهای مختلف بتوانند از نزدیک آنچه را که نیاز مسافران (از قبیل امکانات هتل و سایر خدمات گردشگری) است، درک کنند.

سمیرا فلاح می گوید: «قطعا برپایی این نمایشگاه در بالا بردن پتانسیل افراد در جذب و بازاریابی مقصد بسیار تاثیرگذار خواهد بود و جای برگزاری چنین نمایشگاهی در ایران خالی است.» وی یادآور می شود که گردآوری جمعی از دست اندرکاران صنعت گردشگری از اقصی نقاط دنیا فرصتی خواهد بود تا ضمن تعامل و ایجاد توافق، همکاری بیشتری بین بخش های گردشگری مقاصد مختلف شکل بگیرد.

نماینده یکی دیگر از آژانس های حاضر در این نمایشگاه نیز با اشاره به زمان بندی و مدیریت حدود هزار شرکت کننده در این نمایشگاه، تصریح می کند: «حضور نمایندگانی از ایران به دو دلیل می تواند موثر و مفید باشد؛ نخست آنکه ارتباط مستقیم با آژانس ها و هتل های خارجی به ایجاد ارتباطات قوی و پایدار منجر خواهد شد و دلیل دیگر نیز بهره مندی از آفرهای مستقیمی است که از سوی فروشنده ها به خریداران ارائه و دست واسطه ها کوتاه می شود.» آیدا مجیدی با تاکید بر اینکه این نمایشگاه جای بحث زیادی دارد، برگزاری چنین نمایشگاه هایی را در ایران نیز موثر ارزیابی می کند و معتقد است می توان از تجارب مفید آن، در کشورمان بهره گرفت.

همکاری گردشگری ۵ کشور عضو ASEAN

اما به گفته مسوولان اجرایی گردشگری تایلند، تصمیم برگزاری این نمایشگاه در چیانگ مای از این حیث نیز اهمیت دارد که این شهر به عنوان یک شهر شمالی، می تواند بزرگ ترین پل ارتباطی میان تایلند و چهار کشور همسایه اش یعنی لائوس، میانمار، کامبوج و ویتنام باشد؛ چهار کشوری که حالا تایلند می خواهد با آنها مسیر جدیدی در گردشگری کشورهای آسه آن ایجاد کند و راه برنده این گروه باشد.

در حاشیه برگزاری این نمایشگاه نیز، نشست هایی میان مسوولان ارشد گردشگری پنج کشور صورت گرفت و از کریدور جدید با حضور این کشورها پرده برداری شد. تایلند در ۵ ماه نخست سال جاری میلادی، میزبان ۷.۶۳ میلیون نفر از شرق آسیا و کشورهای آسه آن بوده که این رقم رشدی بالغ بر ۱۷ درصد را نسبت به سال گذشته ثبت کرده است. همچنین کشورهای آسه آن ۳۲.۶۵ درصد از کل بازار گردشگری تایلند و بزرگ ترین سهم از بازار (به لحاظ منطقه ای) را به خود اختصاص می دهند. در همین مدت تعداد گردشگران کامبوجی این کشور رشدی بیش از ۴۰ درصد را در ۵ ماه نخست سال جاری تجربه کرده است. به علاوه میانمار با رشد ۴۰ درصدی، لائوس با رشد ۲۵.۴۶ درصدی، فیلیپین با ۹.۷۱ درصد رشد، مالزی با رشد ۸.۵ درصدی، اندونزی با رشد ۷.۶۰ درصدی، سنگاپور با ۴.۲۳ درصد رشد، برونئی با کمتر از یک درصد رشد و ویتنام با رشدی تقریبا ثابت در درآمد گردشگری تایلند نقش ایفا کرده اند.

مسوولان گردشگری این کشورها بر این باورند که در حوزه کشورهای آسه آن می توان فعالیت های گردشگری بسیاری را شکل داد و تایلند برای پیوند دادن این کشورها و ایجاد یک کریدور قوی گردشگری، از پتانسیل بالایی برخوردار است. آنها متفق القول می گویند چنین کریدوری به نفع هر پنج کشور است و می تواند اثرات مثبت اقتصادی برای آنها به همراه داشته باشد. همه اینها در حالی است که جایگاه گردشگری در اقتصاد میانمار، ویتنام، کامبوج و لائوس کمتر از تایلند است و این کشورها نسبت به تایلند از تعداد گردشگران ورودی کمتری برخوردار هستند. برای مثال، تعداد گردشگران خارجی کامبوج در سال گذشته میلادی رقمی بالغ بر یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفر و این رقم در کشور میانمار، ۴ میلیون و ۶۸۰ هزار نفر بوده است.

رئیس دپارتمان گردشگری تایلند در نشست با رسانه های داخلی و خارجی، در این باره گفت: «بنا است برخی از کشورهای این گروه، بعضی از پروژه ها را آغاز و سپس دیگر کشورها آن را حمایت کنند.» یوتاساک سوپاسون با این حال تاکید کرد که این همکاری در ابتدای راه قرار دارد و در ادامه مسیر، مختصات آن بهتر مشخص خواهد شد. البته وی اعلام کرد که پنج کشور مذکور در نمایشگاه ITB برلین در کنار یکدیگر حاضر خواهند شد و همکاری خواهند کرد.

هدف گذاری برای درآمد ۶۸ میلیارد دلاری

نمایشگاه تایلند امسال با شعار «با ما لبخند بزنید!» برگزار شد؛ شعاری که منعکس کننده دوستی، لذت، شادی و میهمان نوازی این کشور است. ۳۴۵ فروشنده، ۳۰۵ خریدار، ۱۱۰ بازدیدکننده تجاری و بیش از ۱۰۰ نماینده از رسانه های داخلی و خارجی شرکت کنندگان این نمایشگاه را تشکیل می دادند. چین با ۴۳ نماینده، بیشترین نمایندگان را در این نمایشگاه داشت و پس از آن، بریتانیا با ۲۷ نماینده، استرالیا با ۲۱، هند با ۱۷، ایتالیا با ۱۵، آفریقای جنوبی با ۱۳ و روسیه با ۱۱ نماینده در جایگاه های بعدی قرار گرفتند. علاوه بر این گروه کوچکی از خریداران معتبر از برخی اقتصادهای نوظهور نظیر لیتوانی، مولداوی و اوکراین نیز به این نمایشگاه دعوت شدند.

بر اساس این گزارش، صنعت توریسم این کشور در کل تاریخ خود، بیشترین تعداد گردشگران ورودی و بیشترین درآمد خود را در سال گذشته ثبت کرده است. درآمدهای گردشگری این کشور در سال ۲۰۱۵ با رشدی ۲۳ درصدی نسبت به سال قبل از آن، به ۴۲ میلیارد دلار رسید و این اتفاق با ورود ۲۹.۸ میلیون گردشگر به تایلند به وقوع پیوست. گردشگری تایلند ۲۰ درصد از سهم درآمد ناخالص داخلی این کشور را تشکیل می دهد. همچنین تایلند در سال گذشته میلادی جمعیتی قریب به ۳۰ میلیون نفر از گردشگران بین المللی را میزبانی کرده است و مسوولان گردشگری این کشور پیش بینی می کنند که تا پایان سال جاری میلادی این کشور پذیرای ۳۲ میلیون گردشگر باشد.

این پیش بینی در شرایطی صورت می گیرد که طبق آمار اعلام شده از سوی وزیر گردشگری و ورزش این کشور، تایلند از ژانویه تا آوریل سال جاری میلادی شاهد ورود ۱۱.۷ میلیون گردشگر بوده است؛ رقمی که رشد ۱۴.۱۲ درصدی را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته میلادی نشان می دهد. چین نیز همچنان به عنوان بازار اول گردشگران ورودی به تایلند، در این مدت ۳.۴۴ میلیون گردشگر را به این کشور فرستاده و رشدی بالغ بر ۲۷.۳۵ درصدی را نسبت به ۵ ماه نخست سال ۲۰۱۵ ثبت کرده است. اما در مجموع و در ۵ ماه نخست سال جاری میلادی، بازدیدکنندگان شرق آسیا و کشورهای آسه آن ۶۳.۷  میلیون نفر از گردشگران ورودی به تایلند را تشکیل و رشدی ۱۷.۲۶ درصدی را نشان داده اند. علاوه بر این، اروپایی ها با ۲.۵۲ میلیون نفر و رشدی ۸.۸۹ درصدی، گردشگرانی از قاره های آمریکا با ۵۰۲ هزار و ۶۲۷ نفر و رشد ۱۳.۷۶ درصدی، گردشگران آسیای جنوبی با ۴۵۹ هزار و ۱۵۷ نفر و با رشد ۸.۷۲ درصدی، توریست های خاورمیانه با ۲۲۶ هزار و ۹۷۳ نفر و با ثبت رشد ۱۱.۳۶ درصدی و در نهایت آفریقایی ها با ۵۱ هزار و ۵۶۶ نفر با رشد ۶.۴۴ درصدی بازار گردشگری تایلند را رونق بخشیده اند.

حالا این کشور در نظر دارد در سال جاری میلادی بیش از آنکه بر تعداد گردشگران ورودی تمرکز کند، کیفیت جذب گردشگران را مدنظر قرار دهد. از این رو، نهاد گردشگری تایلند برای افزایش ۸ درصدی درآمد گردشگری و دستیابی به ۶۸میلیارد دلار هدف گذاری کرده است که درنظر دارد ۴۴ میلیارد دلار آن را از جذب گردشگر خارجی و ۲۴ میلیارد دلار را نیز از طریق توریسم داخلی به دست آورد. به نظر می رسد بهره گیری از تجارب این کشور در امر گردشگری می تواند دست کم چراغ جدیدی را در گردشگری ایران روشن کند و منبع مناسبی در این خصوص باشد.

برچسب ها: کوهنوردی
اشتراک‌گذاریتوئیتاشتراک‌گذاری
میثم رودکی

میثم رودکی

فعال گردشگری و راهنمای کوهستان

نوشته‌‌های مرتبط

محله گینزا، ترکیبی از سنت و مدرنیته
گردشگری

گینزا؛ قلب تپنده توکیو، نبض مد و تجارت

توسط میثم رودکی
سفر به تایلند | تور تایلند
گردشگری

راهنمای سفر به تایلند

توسط میثم رودکی
خرید ارزان ترین تور روسیه
گردشگری

خرید ارزان ترین تور روسیه

توسط میثم رودکی
موزه آلمان | Deutsches Museum
گردشگری

۱۰ موزه علمی برتر جهان

توسط میثم رودکی
موزه بابل | Babol Ganjineh Museum
گردشگری

موزه بابل، گشتی در زندگی گذشتگان

توسط میثم رودکی
در مراسم روز جهانی موزه در ایران چه گذشت؟
گردشگری

در مراسم روز جهانی موزه در ایران چه گذشت؟

توسط میثم رودکی
نوشته‌ی بعدی
پیام رسانی؛ بزرگ ترین برنده صحنه تکنولوژی در پنج سال اخیر

شاهراه ارتباطی طرف عرضه و تقاضا در صنعت گردشگری امروز

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین
چه جاذبه‌های طبیعی در جزیره قشم وجود دارد؟ شگفتی‌های بی‌پایان خلیج فارس

چه جاذبه‌های طبیعی در جزیره قشم وجود دارد؟ شگفتی‌های بی‌پایان خلیج فارس

خرید ملک در دبی بهترین گزینه مهاجرتی

چرا خرید ملک در دبی بهترین گزینه مهاجرتی است؟

خانه های رنگی کنار پل غازیان بندر انزلی - عکاس: مهتاب انارکی

استاندار گیلان: تکلیف سرمایه گذاران گردشگری را روشن کنید

سفرهای مهاجرتی؛ سفری که زندگی‌ات را تغییر می‌دهد

سفرهای مهاجرتی؛ سفری که زندگی‌ات را تغییر می‌دهد

کانترهای فروش یک آژانس مسافرتی

چگونگی اخذ مجوز دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی

19
اتوبوس های تندرو بی آر تی شهر تهران

طرح واگذاری خطوط BRT به بخش خصوصی

19
نمایی از لابی هتل اسپیناس پالاس

هتل اسپیناس پالاس، بزرگ ترین و جنجالی ترین هتل ایران افتتاح شد

18

شیخ سلمان کعبی نماد استعمارستیزی در خوزستان است

16
محله گینزا، ترکیبی از سنت و مدرنیته

گینزا؛ قلب تپنده توکیو، نبض مد و تجارت

نمایشگاه اکسپوی ژاپن | اکسپو 2025

نقش استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناور در اکسپو ۲۰۲۵

سفر به تایلند | تور تایلند

راهنمای سفر به تایلند

خرید ارزان ترین تور روسیه

خرید ارزان ترین تور روسیه

سرویس‌های خبری

  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانان و آژانسهای مسافرتی
  • آموزش
  • تکنولوژی
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانان و آژانسهای مسافرتی
  • آموزش
  • تکنولوژی

ما در شبکه‌های اجتماعی

Rss X-twitter Instagram

عضویت در خبرنامه

با نام بردن از "خبرگزاری دنیای سفر" در بهره گیری از نوشته ها، تلاش ما را ارج نهید.

طراحی سایت و پشتیبانی با ایران سئو

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی

© 2025 تمامی حقوق برای وب‌سایت دنیای سفر محفوظ است.