سرپرست دفتر صادرات معاونت صنایع دستی سازمان گفت: ما محیطی را بسترسازی کردیم تا تجار و شرکت های بازرگانی در سالن ۲۷ بطور مستقیم با تولید کننده های سالن های ۸ و ۹ ارتباط برقرار کنند و بدون واسطه خود با تولید کننده ها ارتباط بگیرند که این ارتباط یک رابطه فعال، پایدار است که فقط منتهی به زمان نمایشگاه نشده و پس از آن نیز ادامه دارد.
پویا محمودیان ادامه داد: با تجمیع ۳۱ استان کشور در پایتخت فرآیند سفارش کالاهای صنایع دستی را توسط تجار و صادرکنندگان تسهیل کردیم به این دلیل که نمایندگان ۳۱ استان در این نمایشگاه بصورت یکجا جمع شده اند و این امر ارتباط گیری با آنها را برای تجار راحت تر می کند.
وی با اشاره بر حضور دیپلمات های کشورهایی چون ژاپن و روسیه تاکید کرد: در روز پایانی شاهد حضور دیپلمات های ژاپن و روسیه در نمایشگاه بودیم که پس از بازدید و صحبت هایی که صورت گرفت اظهار کردند این نمایشگاه بی نظیر بوده و علاقه مند به برگزاری نمایشگاه صنایع دستی ایران در کشور ژاپن و روسیه هستند. همچنین سفیر الجزایر پس از بازدید از نمایشگاه ضمن خرید بسیار صنایع دستی از این نمایشگاه آن را بسیار خوب و پربار ارزیابی کرد.
به گزارش دنیای سفر، بیست و پنجمین نمایشگاه ملی صنایع دستی و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنایع دستی از ۲۰ تا ۲۵ خردادماه سال جاری در سالن های ۸، ۹ و ۲۷ نمایشگاه بین المللی برگزار شد.