سه شنبه، ۳۰ اردیبهشت
  • خانه
  • درباره ما
  • ورود
دنیای سفر
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
دنیای سفر
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید به افزونه ووکامرس نیاز دارد.
دنیای سفر
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

استارت آپ سبز، گام اول برای ارائه رویکردهای جایگزین

میثم رودکی توسط میثم رودکی
شنبه، ۳۰ آبان
در محیط زیست
0 0
0
خانه محیط زیست

خروجی خوبی که از طریق استارت آپ ویکندها در ایران و جهان حاصل شده این پدیده را این روزها مورد توجه دانشجویان و فارغ التحصیلانی که به دنبال راه اندازی کسب و کار خود هستند قرار داده است. به واسطه همین ویژگی ها بود  که همزمان با سخنرانی معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در استارت آپ سبز درباره اهمیت صنعتی شدن و درآمدزایی در حیطه محیط زیست دانشجویان کارآفرینی و کسانی که در استارت  آپ های قبلی شرکت کرده بودند شروع به بیان و عملیاتی کردن ایده های خود کردند.

مطابق سایر استارت آپ ها، معرفی یک دقیقه ای از ایده ها در این رویداد نیز اجرا و سپس از بین ۵۶ ایده مطرح شده با رای گیری ۱۱ ایده برگزیده انتخاب شدند. تشکیل گروه های هشت تا ۱۰ نفره با حداقل دو نفر فنی، یک متخصص کسب و کار و یک فعال محیط زیستی  از دیگر بخش های استارت آپ سبز بود تا در نهایت سه گروه برگزیده انتخاب شوند. جایزه گروه اول نیز شرکت در تداکس کیش، استفاده از پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس، گروه دوم، بلیط رفت و برگشت به کیش در تاریخ تداکس و استفاده از امکانات پارک علم و فناوری و گروه سوم استفاده از امکانات خوب پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس در نظر گرفته شد. همچنین گرچه شروع این استارت آپ در سازمان محیط زیست بود اما دو روز بعد آن در دانشگاه تربیت مدرس، پارک علم و فناوری ادامه یافت.

اشکان بروج یکی از مربیان این استارت آپ در گفت و گو با دنیای سفر درباره تفاوت های این رویداد با استارت آپ گردشگری که چندی پیش در کاخ نیاوران برگزار شد، گفت: همانطور که رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در سخنان خود عنوان کرد استارت آپ سبز  از طرف گروه های دانشجوی کارآفرینی و دوستانی که قبلا در برگزاری استارت آپ ها همکاری داشتند، برگزار شد درحالیکه استارت آپ گردشگری را متخصصان گردشگری و برگزار کنندگان بین المللی مدیریت می کردند.

وی افزود: همچنین محل برگزاری استارت آپ ویکند گردشگری کاخ نیاوران در نظر گرفته شده بود؛ محلی که به عنوان یک جاذبه گردشگری همواره مورد توجه بوده  و برخی گروه ها به جامعه هدف خود به راحتی دست پیدا می کردند در حالی که به واسطه ماهیت متفاوت این استارت آپ فضای پارک پردیسان انتخاب شد که مکان خوبی برای برگزاری مراسم افتتاحیه بود.

این کارآفرین و متخصص گردشگری درباره نقاط ضعف این استارت آپ گفت: معرفی نشدن مربیان در ابتدای برنامه سبب شد تخصص مربیان اعلام نشده و شرکت کنندگان نتوانند به خوبی از کمک آنها استفاده کنند همچنین در اختتامیه نیز  این اعلام صورت نگرفت که این امر به دلخوری مربیان و ترک سالن توسط آنها انجامید.

وی افزود: در این استارت آپ سه کارگاه برای شرکت کنندگان محیط زیستی برگزار شد در حالیکه گروه فنی و شرکت کنندگان کسب و کار کارگاه هماهنگی و توجیهی نداشتند.؛ البته کارگاه های پیش از روز برگزاری استارت آپ تازه اجباری شده و در استارت آپ گردشگری هم وجود نداشت.

بروج ادامه داد: معرفی شتابدهنده ها  و منتور ها(مربی ها) که در دو روز استارت آپ در کنار شرکت کنندگان بودند و با راهنمایی آن ها به واقعی تر شدن ایده ها، آمار، در جهت هدف قرار گرفتن تلاش ها و تمرکز گروه ها روی مسئله ی اصلی شان کمک می کردند می توانست راهنمایی های لازم را به آنها برای راه اندازی کسب  کارشان کند که این امر بایستی در استارت آپ های بعدی مدنظر برگزارکنندگان قرار گیرد.

نگاهی به این استارت آپ ویکند سبز نشان دهنده اولین گام های سازمان محیط زیست برای ترویج کارآفرینی در این عرصه است، این گام ها گرچه لرزان و با برخی کاستی ها همراه بوده اما این امید را به وجود آورده که سازمان حفاظت محیط زیست نیز سعی دارد از نگاه سلبی خارج شده و راهکارهای جایگزین را در برابر فعالیت های تخریبی ارائه کند.    

اشتراک‌گذاریتوئیتاشتراک‌گذاری
میثم رودکی

میثم رودکی

فعال گردشگری و راهنمای کوهستان

نوشته‌‌های مرتبط

اروند رود؛ رودخانه‌ای به بلندای تاریخ
محیط زیست

اروند، لایروبی می شود

توسط میثم رودکی
کوه راهدان یا «کوه رادون»
محیط زیست

کوه رادون تکه تکه می شود

توسط میثم رودکی
بارش برف در جاده چالوس / تردد فقط با زنجیرچرخ
محیط زیست

بارش برف و باران گسترده در سراسر کشور

توسط میثم رودکی
وضعیت آب و هوای تهران فردا یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳
محیط زیست

وضعیت آب و هوای تهران فردا یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳

توسط میثم رودکی
هشدار سازمان غذا و دارو درباره کیسه های چای
محیط زیست

هشدار سازمان غذا و دارو درباره کیسه های چای

توسط میثم رودکی
راه ارتباطی مسیر سروآباد - اورامان - پاوه در محدوده گردنه ژالانه به دلیل بارش سنگین برف و سقوط بهمن مسدود شد.
محیط زیست

صدور هشدار قرمز هواشناسی بارش سنگین برف/ کولاک، یخبندان و افت شدید دما

توسط میثم رودکی
نوشته‌ی بعدی
لغو گسترده پروازهای امروز در فرودگاه های کشور

لغو گسترده پروازهای داخلی / تورهای فرانسه لغو شد / راه اندازی چند خط پروازی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین
چه جاذبه‌های طبیعی در جزیره قشم وجود دارد؟ شگفتی‌های بی‌پایان خلیج فارس

چه جاذبه‌های طبیعی در جزیره قشم وجود دارد؟ شگفتی‌های بی‌پایان خلیج فارس

خرید ملک در دبی بهترین گزینه مهاجرتی

چرا خرید ملک در دبی بهترین گزینه مهاجرتی است؟

خانه های رنگی کنار پل غازیان بندر انزلی - عکاس: مهتاب انارکی

استاندار گیلان: تکلیف سرمایه گذاران گردشگری را روشن کنید

محله گینزا، ترکیبی از سنت و مدرنیته

گینزا؛ قلب تپنده توکیو، نبض مد و تجارت

کانترهای فروش یک آژانس مسافرتی

چگونگی اخذ مجوز دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی

19
اتوبوس های تندرو بی آر تی شهر تهران

طرح واگذاری خطوط BRT به بخش خصوصی

19
نمایی از لابی هتل اسپیناس پالاس

هتل اسپیناس پالاس، بزرگ ترین و جنجالی ترین هتل ایران افتتاح شد

18

شیخ سلمان کعبی نماد استعمارستیزی در خوزستان است

16
پل شاه عباسی کرج | پل دختر کرج | پل خاتون کرج

پل خاتون کرج مرمت شد

هتل ایران - بندرانزلی | Iran Hotel - Bandar Anzali - Gilan Province

هتل ایران بندرانزلی تعیین تکلیف می شود؟

محله گینزا، ترکیبی از سنت و مدرنیته

گینزا؛ قلب تپنده توکیو، نبض مد و تجارت

نمایشگاه اکسپوی ژاپن | اکسپو 2025

نقش استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناور در اکسپو ۲۰۲۵

سرویس‌های خبری

  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانان و آژانسهای مسافرتی
  • آموزش
  • تکنولوژی
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانان و آژانسهای مسافرتی
  • آموزش
  • تکنولوژی

ما در شبکه‌های اجتماعی

Rss X-twitter Instagram

عضویت در خبرنامه

با نام بردن از "خبرگزاری دنیای سفر" در بهره گیری از نوشته ها، تلاش ما را ارج نهید.

طراحی سایت و پشتیبانی با ایران سئو

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی

© 2025 تمامی حقوق برای وب‌سایت دنیای سفر محفوظ است.