دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت
  • خانه
  • درباره ما
  • ورود
دنیای سفر
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
دنیای سفر
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید به افزونه ووکامرس نیاز دارد.
دنیای سفر
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

بازگشایی یک درِ جدید در کاخ گلستان

میثم رودکی توسط میثم رودکی
یکشنبه، ۲۷ اسفند
در گردشگری
0 0
0
خانه گردشگری

به گزارش «دنیای سفر»، آفرین امامی، مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان گفت: یکی از مکان های پربازدید گردشگران در تعطیلات نوروز، کاخ گلستان است، که براین اساس آماده سازی این مجموعه میراث جهانی برای فراهم کردن یک محیط مناسب و درخور شأن گردشگران در حال انجام است.

 او درباره اقدامات آماده سازی برای استقبال از گردشگران نوروزی در این مجموعه جهانی اظهار کرد: نخستین و مهم ترین اقدام، بازگشایی سومین در ورودی این مجموعه جهانی با عنوان «در ورودی تکیه دولت» است که این در برای نخستین بار از زمان ساخت این بنای تاریخی به روی مردم عادی بازگشایی می شود، زیرا در گذشته این در برای استفاده از عموم مردم نبوده است.

مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان درباره دیگر درهای ورودی کاخ گلستان در دوره های گذشته تاریخی، گفت: کاخ گلستان در دوره قاجار دارای ورودی های متعددی بود که در گذر زمان به ویژه در دوره پهلوی درهای ورودی تخریب شده و امروز به جز تصاویر، نشانی از آن ها نیست.

امامی ادامه داد: تنها دَر تاریخی مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان که از دوره قاجار تاکنون باقی مانده «در باب عالی» بوده است، که در حال بهره برداری است و این در از سال ۱۴۰۰ پس از ۸۰ سال به روی مردم بازگشایی شد. بنابراین هم اکنون بازدیدکنندگان از در واقع در میدان ۱۵ خرداد (ارگ) و باب عالی وارد این مجموعه میراث جهانی می شوند و در نوروز ۱۴۰۳ این امکان فراهم می شود تا مردم تجربه ورود به کاخ گلستان از در معروف به تکیه دولت را نیز داشته باشند.

مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان افزود: در ورودی تکیه دولت، ارتباط موثری بین کاخ گلستان و سبز میدان و ورودی بازار ایجاد می کند و کمترین فاصله کاخ گلستان با بازار که روزانه هزاران مراجعه کننده فراهم خواهد کرد. همچنین تسهیل در ورود بازدیدکنندگان و پیشگیری از تجمع برای ورود به کاخ گلستان نیز در ایام نوروز که از ایام شلوغ و پربازدید در طول سال است فراهم خواهد شد.

او ادامه داد: مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان، روزانه بالغ بر ۱۰ تا ۱۴ هزار ورودی و بازدیدکننده در ایام نوروز دارد و طبیعی است به واسطه محدودیت در ورودی ها ایجاد صف های طولانی به وجود می آید که با بهره برداری از در تکیه دولت، در وقت و زمان بازدید و ورود به کاخ گلستان تا حد ممکن تسهیل گری انجام می شود و ورود و خروج بازدیدکنندگان با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.

امامی اظهار کرد: ورودی در تکیه دولت در مجاورت محوطه ای به مساحت یک هزار و ۸۰۰ مترمربع است که با بهره برداری از این فضا با بازگشایی در تکیه دولت، برگزاری نوروزگاه در این محوطه باارزش مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان درباره کاهش ساعت ورودی از در میدان ۱۵ خرداد (ارگ) به کاخ گلستان گفت: به دلیل تقارن ماه رمضان با ایام نوروز و برگزاری مراسم های مذهبی مسجد ارگ تهران که در مجاورت کاخ گلستان است، این امکان وجود دارد تا در ورودی کاخ گلستان از میدان ۱۵ خرداد، ۲ ساعت زودتر بسته شود و با نصب تابلوهای اطلاع رسانی تلاش می شود ورودی بازدیدکنندگان از ۲ در باب عالی و تکیه دولت انجام می شود.

او با اشاره به اینکه بهره برداری از در کوچه تکیه دولت در فاز نخست قرار دارد و سعی شده از سازه های پیش ساخته و به صورت آزمایشی استفاده شود، افزود: برای این محوطه و در ورودی تکیه دولت در حال تهیه یک طرح محتوایی هستیم تا عملیات مرمتی آن انجام و به طور دائم برای بازدیدکنندگان بهره برداری شود.

به گفته امامی، در این طرح محل پذیرایی، نمازخانه، فضای مناسب برای برگزاری تئاتر خیابانی و گردشگری شبانه کاخ گلستان فراهم خواهد شد که منجر به بازدید از عمارت بادگیر و بهره مندی بازدیدکنندگان از برنامه های فرهنگی و هنری در این محوطه در شب هنگام خواهد شد.

مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان افزود: در حال حاضر برنامه های گردشگری شبانه به صورت دائم در کشور اجرا نمی شود و امکان بازدید از موزه و کاخ موزه ها در شب هنگام وجود ندارد، ولی در صورت اجرا شدن این طرح، برای نخستین بار امکان بازدید شبانه و گردشگری شبانه در کاخ گلستان فراهم خواهد شد.

اشتراک‌گذاریتوئیتاشتراک‌گذاری
میثم رودکی

میثم رودکی

فعال گردشگری و راهنمای کوهستان

نوشته‌‌های مرتبط

محله گینزا، ترکیبی از سنت و مدرنیته
گردشگری

گینزا؛ قلب تپنده توکیو، نبض مد و تجارت

توسط میثم رودکی
سفر به تایلند | تور تایلند
گردشگری

راهنمای سفر به تایلند

توسط میثم رودکی
خرید ارزان ترین تور روسیه
گردشگری

خرید ارزان ترین تور روسیه

توسط میثم رودکی
موزه آلمان | Deutsches Museum
گردشگری

۱۰ موزه علمی برتر جهان

توسط میثم رودکی
موزه بابل | Babol Ganjineh Museum
گردشگری

موزه بابل، گشتی در زندگی گذشتگان

توسط میثم رودکی
در مراسم روز جهانی موزه در ایران چه گذشت؟
گردشگری

در مراسم روز جهانی موزه در ایران چه گذشت؟

توسط میثم رودکی
نوشته‌ی بعدی
واکسن کرونا برای حج الزامی است؟

واکسن کرونا برای حج الزامی است؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین
چه جاذبه‌های طبیعی در جزیره قشم وجود دارد؟ شگفتی‌های بی‌پایان خلیج فارس

چه جاذبه‌های طبیعی در جزیره قشم وجود دارد؟ شگفتی‌های بی‌پایان خلیج فارس

خرید ملک در دبی بهترین گزینه مهاجرتی

چرا خرید ملک در دبی بهترین گزینه مهاجرتی است؟

خانه های رنگی کنار پل غازیان بندر انزلی - عکاس: مهتاب انارکی

استاندار گیلان: تکلیف سرمایه گذاران گردشگری را روشن کنید

سفرهای مهاجرتی؛ سفری که زندگی‌ات را تغییر می‌دهد

سفرهای مهاجرتی؛ سفری که زندگی‌ات را تغییر می‌دهد

کانترهای فروش یک آژانس مسافرتی

چگونگی اخذ مجوز دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی

19
اتوبوس های تندرو بی آر تی شهر تهران

طرح واگذاری خطوط BRT به بخش خصوصی

19
نمایی از لابی هتل اسپیناس پالاس

هتل اسپیناس پالاس، بزرگ ترین و جنجالی ترین هتل ایران افتتاح شد

18

شیخ سلمان کعبی نماد استعمارستیزی در خوزستان است

16
محله گینزا، ترکیبی از سنت و مدرنیته

گینزا؛ قلب تپنده توکیو، نبض مد و تجارت

نمایشگاه اکسپوی ژاپن | اکسپو 2025

نقش استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناور در اکسپو ۲۰۲۵

سفر به تایلند | تور تایلند

راهنمای سفر به تایلند

خرید ارزان ترین تور روسیه

خرید ارزان ترین تور روسیه

سرویس‌های خبری

  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانان و آژانسهای مسافرتی
  • آموزش
  • تکنولوژی
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانان و آژانسهای مسافرتی
  • آموزش
  • تکنولوژی

ما در شبکه‌های اجتماعی

Rss X-twitter Instagram

عضویت در خبرنامه

با نام بردن از "خبرگزاری دنیای سفر" در بهره گیری از نوشته ها، تلاش ما را ارج نهید.

طراحی سایت و پشتیبانی با ایران سئو

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی

© 2025 تمامی حقوق برای وب‌سایت دنیای سفر محفوظ است.