به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، غلامرضا رحمانی کارشناس پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاریخی-فرهنگی امروز “یکشنبه” با اعلام این خبر گفت: اشیا به دست آمده از کاوش های جیرفت که در ۳ دسته آثار سنگی، فلزی و سفالی قابل طبقه بندی هستند در موزه جیرفت و موزه کرمان نگه داری می شوند.
او افزود: به منظور بررسی وضعیت آثار و ارایه پیشنهادهای لازم برای بهبود وضعیت حفاظت و مرمت مسئولان بخش های سفال، متالوگرافی و پتروگرافی پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاریخی-فرهنگی در سفر به جیرفت به بررسی این آثار پرداختند.
به گفته این کارشناس، این تیم کارشناسی وضعیت آثار سفالی در مجموعه را در شرایط پایدارتری نسبت به آثار سنگی و فلزی ارزیابی کرده و ضمن ارائه مشاوره های تخصصی به نیروهای مستقر در محل، طرح هایی برای انجام همکاری های مشترک بین ۲ مرکز ارائه دادند.