به گزارش ایلنا، حمزه ولوی افزود: مطابق سرشماری که به مدت ۳ شبانه روز در پارک ملی قطرویه و منطقه حفاظت شده بهرام گور با همکاری معاونت پایش، اداره حیات وحش این اداره کل و حضور کارشناسان و محیط بانان و تشکل های مردم نهاد انجام گرفت و طبق بررسی های به عمل آمده، گورخر آسیایی در این منطقه از تولید مثل قابل توجهی برخوردار است.
وی افزود: نتیجه سرشماری های این منطقه حاکی از وجود نزدیک به ۶۵۱ راس گورخر ایرانی است که این آمار افزایش قابل توجهی را نسبت به سنوات گذشته نشان می دهد.
وی با بیان این مطلب که زیستگاه برای حفظ حیات وحش در اولویت می باشد گفت: این امنیت و شرایط مطلوبی که در منطقه مشاهده می شود نشان از تلاش های شبانه روزی محیط بانان این منطقه دارد.
وی در ادامه مهم ترین اقدامات حفاظتی این اداره کل در جهت حفاظت از این گونه ارزشمند را علت یابی بیماری های احتمالی این گونه، انجام مطالعات در خصوص رفتار، وضعیت تغذیه و زیستگاه آن ها و هم چنین انجام تغییرات لازم به منظور بهبود وضعیت تغذیه، ایجاد شرایط زیستگاهی مناسب تر، حفاظت بهینه و لایروبی مستمر چشمه و آبشخورهای آن و غیره دانست که باعث شده تا گورخرهای استان فارس در حال حاضر از شرایط زیستگاهی بهتری برخوردار باشند.
به گفته ولوی، ۷۴۶ راس کل و بز، ۵۲۶ راس قوچ و میش و همچنین ۴۰ راس کره (نوزاد گورخر) در این منطقه سرشماری شدند.