به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان؛ محسن جاوری دبیر علمی همایش کاوش های باستان شناسی کاشان با اعلام این مطلب گفت: هم زمان با روز جهانی باستان شناسی، گروه باستان شناسی و پژوهشگاه علمی دانشگاه کاشان با همکاری میراث فرهنگی اقدام به برگزاری اولین همایش کاوش های باستان شناسی منطقه کاشان کرد.
وی افزود: بی شک منطقه کاشان (در شمال فلات مرکزی ایران) شامل یک محدوده وسیع جغرافیائی است که شامل شهرستان های کاشان، نطنز و آران و بیدگل است، در این مجموعه بزرگ بر اساس یافته های باستان شناسی انسان، زندگی اجتماعی خود را از ۴۰ هزار سال قبل آغاز کرده و از آن زمان تا کنون زندگی اجتماعی انسان تداوم یافته است.
جاوری تصریح کرد: تعدد محوطه های باستان شناسی و پراکندگی آن ها در دوره های مختلف، (از دوره پیش از تاریخ و پس از آن و حتی تا دوران اسلامی) همچون محوطه باستانی «سیلک» و «اریسمان» و مناطقی همچون «وی گل» نشان دهنده ادوار درخشان حضور انسان در این مناطق است.
مدیر میراث فرهنگی کاشان تأکید کرد: با توجه به اهمیت شناخت سیر تطور فرهنگ و تمدن در فلات مرکزی ایران، اولین همایش دستاوردهای باستان شناسی کاشان با حضور باستان شناسان و صاحب نظران در دانشگاه کاشان برگزار شد.
شایان ذکر است در این همایش که با حضور سمیع الله حسینی مکارم معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی کشور و جمعی از باستان شناسان و صاحب نظران در حوزه های تاریخ، معماری و هنر برگزار شد، پژوهش گران بیست مقاله علمی در حوزه های باستان شناسی، هنر و معماری منطقه کاشان ارائه کردند.