دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت
  • خانه
  • درباره ما
  • ورود
دنیای سفر
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
دنیای سفر
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید به افزونه ووکامرس نیاز دارد.
دنیای سفر
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

وزرا و مسئولان برای توسعه گردشگری پیمان بستند

میثم رودکی توسط میثم رودکی
یکشنبه، ۵ مهر
در گردشگری
0 0
0
خانه گردشگری

امروز ۲۷ سپتامبر (۵ مهر) روز جهانی گردشگری است. مراسم این روز نیز صبح امروز با حضور فعالان گردشگری، مدیران و معاونان گردشگری، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس ‌جمهور، وزرایی همچون ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و آخوندی وزیر راه و شهرسازی در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد.

“مرتضی رحمانی موحد” معاون گردشگری نخستین سخنران این مراسم بود که با اشاره به آنکه امروز صبح را در حالی آغاز کرده ایم که تا پایاهن همین روز بیش از ۳ میلیون نفر در جهان به گردش خواهند پرداخت گفت: با گذشت تنها یک ماه تعداد آنان به حدود ۱۰۰ میلیون نفر خواهد رسید. با چنین قدرت شگفت آوری، گردشگری به زودی موجبات تحول جهان را فراهم خواهد ساخت. جهانی بدون منازعه و آکنده از تفاهم. جهانی که در آن اختلافات، اندک اندک رنگ باخته و تبدیل به جاذبه خواهند شد و صد البته که جاذبه ها نیز به محصولات قابل عرضه تبدیل و بازار فرهنگ پررنگ و پر مشتری خواهد شد.

او ادامه داد: دور نیست که گردشگری رنسانس جدیدی به پا کند و افکار نو و اندیشه های گرانسنگ فرزانگاهن بر اوهام کهنه چیرگی یابد. ما به گردشگری بها می دهیم و آنرا گرامی می داریم چراکه معتقدیم ارزش هاش مشترک بشری در گردشگری به بهترین شیوه ها و عالی ترین روش ها مورد اجماع مردم جهان قرار می گیرد و باعث سعادت بشر می شود.

بر همین منوال، ما خود را در صنعت گردشگری موظف به حمایت، هدایت و نظارت می دانیم و برای برنامه ریزی این امر، مکلف هستیم.

معاون گردشگری همچنین از تدوین و تالیف حکم های قانونی مربوط به احکام برنامه ششم توسعه در بخش گردشگری با همکاری چندین و چند دستگاه و تشکل های مرتبط خبر داد و گفت: این مهم در مرحله تلفیق است. چراکه در برنامه ریزی های بلند مدت، رهبر معظم انقلاب راهی را نشان داده اند و توسعه گردشگری را نشان داده اند. هدف گذاری کمی ایشان برای تحقق اهداف گردشگری کشور تا پنج برابر وضع فعلی، مسئولیت سنگینی را بر دوش خانواده بزرگ گردشگری کشور گذاشته است.

رحمانی موحد همچنین از تدوین “منشور حقوق مسافر” خبر داد و ادامه داد: این منشور به زودی در همه دفاتر خدمات مسافرتی نصب خواهد شد تا مسافرین با آگاهی کامل از حقوق خود قراردادهای سفرشان را تنظیم کنند.

به گفته او، گردشگری بیش از آنکه به هتل، مهمانسرا و … نیاز داشته باشد به انسانهایی باگذشت، علاقه مند و ثابت قدم نیاز دارد تا تبدیل به هدف گذاری جمعی شود.

دنیای سفر

به گزارش دنیای سفر، پس از سخنرانی رحمانی موحد، معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث و گردشگری برای قرائت پیام رییس جمهور به پشت تریبون رفت و از تاکیدات حسن روحانی برای توسعه و پیشرفت گردشگری سخن گفت.

“طالب الرفاهی” دبیرکل سازمان جهانی گردشگری نیز پیامی به مناسبت این روز ارسال کرده بود که در این مراسم قرائت شد.

برنامه ششم توسعه با محوریت گردشگری

“محمدباقر نوبخت” معاون برنامه ‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس ‌جمهور نیز به همزمانی روز جهانی گردشگری با هفته دفاع مقدس اشاره کرد و از عزای عمومی که به واسطه حادثه غمبار منا است سخن گفت.

او در ادامه درباره بودجه و جایگاه گردشگری در سال جاری و سال آینده گفت: گردشگری موفق شده است تا در تبصره ۵ قانون بودجه ماده ای را به خود اختصاص دهد چنانکه ۱۰ درصد از منابعی که در صندوق توسعه ملی وجود دارد برای صنعت گردشگری خواهد بود.

به گفته نوبخت، در سال ۹۴، حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی به گردشگری می رسد.

او همچنین به برنامه ششم توسعه و نقش گردشگری در آن اشاره و اظهار کرد: برنامه ششم توسعه با شروع برجام آغاز می شود از این رو برنامه ها را برای شرایط بدون تحریم برنامه ریزی کرده ایم. چنانکه طی سالهای گذشته موفق شدیم توزیع منفی درآمدها را به مثبت برسانیم و رشد سالانه ۸ درصد را مد نظر داریم.

معاون برنامه ‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس ‌جمهور همچنین از گردشگری به عنوان بخش پیشران نام برد و گفت: برای گردشگری، شورای برنامه ریزی ویژه ای تعریف کرده ایم که بررسی می کند، چگونه می ت وان سرمایه گذاری را به گردشگری رساند.

نوبخت با اشاره به رشد ۱۲ درصدی گردشگری که مسولان خبر داده اند، به آنها این نوید را داد که می توانند از این فرصت استفاده کنند چراکه برنامه ششم توسعه با محوریت گردشگری خواهد بود. در عین حال باید به توسعه حمل و نقل نظارت داشت. چراکه توسعه گردشگری بدون توسعه حمل و نقل امکان ندارد.

مفهمومی به نام ایرانشهر

“عباس آخوندی” وزیر راه و شهرسازی به بیان نکاتی پیرامون صنعت گردشگری پرداخت و گفت: کسی که به ایران می ‌آید می‌ خواهد از مفهوم پرژرفی بهره ‌برداری کند. این مفهوم هم ناظر بر هنر ایرانی، موسیقی و عرفان ایرانی است. هر گردشگری که به ایران می ‌آید در گوشه گوشه ایران می ‌خواهد از این مفهوم بهره‌ برداری کند. این مفهموم همان ایرانشهر است.

او از منشور  کورش، کتیبه داریوش، شاهنامه و … به عنوان تجلی از مفهوم ایرانشهر نام برد و ادامه داد: باید بتوانیم شهرمان را بازآفرینی کنیم با اتکا به میراث فرهنگی و میراث معنوی و حمل و نقل این امر امکانپذیر است. در واقع باید سبک زندگی، موسیقی و … بازآفرینی شود و شرایط را برای حضور گردشگر در ایرانشهر محیا سازیم.

توریست کارت

به گزارش دنیای سفر، در ادامه این مراسم از توریست کارت سپه که همان کارت بانکی گردشگر است رونمایی شد. البته مسئولان بر “توریست کارت” بودن آن تاکید داشتند و خواستار آن بودند که نگویند سپه کارت گردشگر.

سید کامل تقوی‌نژاد مدیرعامل بانک سپه نیز اطلاعاتی را درباره توریست کارت ارائه کرد و گفت: این کارت توان ذخیره‌ سازی و هماهنگی با سایر بانک‌ های عضور شبکه شتاب را دارد. سرعت در فرآیند صدور کارت به نحوی است که امکان افتتاح حساب و شارژ کارت را از کشور مبدا گردشگر دارد.

امکان استفاده به صورت گروهی از طریق آژانس و خطوط هوایی نیز یکی دیگر از مزایای این کارت است که تقوی نژاد به آن اشاره کرد و ادامه داد: این کارت برای گردشگران مذهبی و تاریخی امکان شارژ تا سقف ۵ هزار دلار را دارد و می ‌توان از آن در دستگاه‌ های خودپرداز و کلیه دستگاه‌ های شتاب و درگاه‌ های غیرحضوری با صدور رمز اول و دوم استفاده کرد.

مهمترین زیرساخت، فرهنگ جذب گردشگر است

“علی ربیعی” وزیر تعاون؛ کار و رفاه اجتماعی نیز دیگر سخنران مراسم روز جهانی گردشگری بود تا حضور وزیران مرتبط با این صنعت را تکمیل کند.

او با اشاره به آنکه الگوهای گذشته توسعه نتوانستند تضمینی برای اشتغالزایی باشند گفت: اگر بخواهیم با روند فعلی که رشد بدون اشتغال است پیش رویم به مشکل برخورد خواهیم کرد. در واقع توسعه به ساخت کارخانه بزرگ نیست؛ بلکه به رشد متوازن و زندگی بدون فقر و دارا بودن جامعه ای شاد  است. با چنین نگاهی می توان به روز جهانی گردشگری وارد شد.

به اعتقاد ربیعی، گردشگری فرصتی است که الگوی اشتغالزایی و درآمدزایی را تغییر می دهد. در این میان حضور بخش خصوصی و توزیع سرمایه گذاری ها و باز توزیع گردشگری الزامی است.

وزیر تعاون؛ کار و رفاه اجتماعی با تاکید برآنکه توسعه گردشگری پایدار می تواند مشکلات اشتغال و درآمدزایی را مرتفع سازد تصریح کرد: گردشگری بر پایه فروش خدمات پایدار است و در اقتصاد جدید بیشترین میزان از اشتغال را دارد و می تواند زنجیره هایی از تولید تا مصرف را به هم پیوند دهد چنانکه در ازای هر ۴ تا ۸ گردشگر، یک شغل ثابت ایجاد می شود.

او ادامه داد: گردشگری با در دست داشتن ۹ درصد از تولید ناخالص یک صنعت بزرگ است. گردشگری می تواند ثروت تولید کند و مهمترین زیرساخت ما فرهنگ جذب گردشگر است.

ربیعی همچنین از آمادگی وزارتخانه خود برای حمایت بومگردی و ارائه وام های کوچک به تعاونی های روستایی خبر داد.

گردشگری زبان صلح است

“جعفر جعفری” یکی از برجسته ترین و شناخته شده ترین متخصصان حوزه گردشگری نیز در این مراسم حضور داشت.

او از گردشگری به عنوان زبان صلح و دوستی نام برد و گفت: در حوزه گردشگری، ۹۰ درصد از گردشگران داخلی هستند و نباید از این حوزه غافل شد.

 به اعتقاد جعفری، توریسم معانی زیادی دارد از مهمان نوازی و مهمان پذیری گرفته تا مهمان داری و میزبانی و آشتی مردمان و آشتی ماندن، ناز کشیدن و قهر نکردن، عشق و خلافیت و جهانی نگریستن. در واقع گردشگری صنعتی است که از جنگ به دور است و بر پایه صلح و آشتی است.

جعفری همچنین به اهمیت منابع انسانی در صنعت گردشگری تاکید کرد و گفت: گردشگری به هتل و زیرساخت های چند ستاره نیست بلکه این نیروی انسانی کاردان و آموزش دیده است که می تواند باقرار گرفتن در این امکانات، شرایط را برای توسعه گردشگری فراهم کند.

و اما بخش خصوصی

“مهدی جهانگیری” نماینده اتاق بازرگانی تهران نیز به عنوان فعال بخش خصوصی به سخنرانی پرداخت و بر استفاده از بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: دولت باید درعین آنکه از بخش خصوصی استفاده می کند باید امکانات حضور بخش خصوصی را نیز ایجاد کند.

به گفته او، دولت باید با ایجاد امکان حضور در نمایشگاه ها  و تبلیغات مثبت ذهنیت ایران هراسی را در بین جهانیان از بین ببرد.

به گزارش دنیای سفر، در ادامه مراسم روز جهانی گردشگری فعالان صنعت گردشگری در سال ۹۴ و برگزیدگان دومین جشنواره مشارکت‌های ملی تقدیر شدند چنانکه ۳۰ نفر از فعالان گردشگری در بخش ‌های مختلف به عنوان برترین‌های صنعت گردشگری سال ۹۴ معرفی شدند.

همچنین از برگزیدگان جشنواره مشارکت‌ های ملی گردشگری در بخش فیلم مستند کسی شایسته تقدیر شناخته نشد، اما در بخش خاطره ‌نویسی مرضیه ابراهیمی، فاطمه صدیقی، قدیر علی سعید به ترتیب به عنوان نفرات اول تا سوم شناخته شدند و هر یک به میزان ۵ سکه، ۳ سکه و یک سکه به همراه لوح تقدیر و تندیس جشنواره را دریافت کردند.

در بخش ایده‌ های نو نیز علیرضا نخستین برای طراحی یک میلیون چراغ سبز نفر اول شناخته شد و اشکان بروج به عنوان فعال گردشگری و طراح و ایده ‌پرداز کمپین دیسکاور پرشیا معرفی شد. نفر سوم نیز مطهری حاجی ‌زاده برای طراحی کمپین خانه خودتونه به عنوان نفر سوم معرفی شد.

در بخش برگزیدگان عکس، امین برنج‌کار، نصرالله کوهکن، محمد معیمنی شایسته لوح تقدیر شناخته شده و ۲ سکه بهار آزادی دریافت کردند.

مازیار اسدی، بهنام رضوانیان و امیرحسین کمالیان شایسته تقدیر شناخته شده، لوح تقدیر و ۴ سکه بهار آزادی را دریافت کردند.

سیم‌ کارت گردشگری و تمبر یادبود گردشگری از دیگر برنامه هایی بود که در این مراسم از آنها رونمایی شد.

اشتراک‌گذاریتوئیتاشتراک‌گذاری
میثم رودکی

میثم رودکی

فعال گردشگری و راهنمای کوهستان

نوشته‌‌های مرتبط

موزه آلمان | Deutsches Museum
گردشگری

۱۰ موزه علمی برتر جهان

توسط میثم رودکی
موزه بابل | Babol Ganjineh Museum
گردشگری

موزه بابل، گشتی در زندگی گذشتگان

توسط میثم رودکی
در مراسم روز جهانی موزه در ایران چه گذشت؟
گردشگری

در مراسم روز جهانی موزه در ایران چه گذشت؟

توسط میثم رودکی
پیکاپ ویزا (پیکاپ پاسپورت) یا ارسال پاسپورت شما برای دریافت ویزا، نیاز به سفر دوم برای دریافت ویزا را حذف و در زمان و هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌کند.
گردشگری

خدمات پیکاپ ویزا؛ راهکاری امن برای تحویل پاسپورت از سفارت‌خانه‌ها

توسط میثم رودکی
سفرهای مهاجرتی؛ سفری که زندگی‌ات را تغییر می‌دهد
گردشگری

سفرهای مهاجرتی؛ سفری که زندگی‌ات را تغییر می‌دهد

توسط میثم رودکی
سفر به فومن؛ جایی میان مه، طبیعت و اقامت‌های خاص
گردشگری

سفر به فومن؛ جایی میان مه، طبیعت و اقامت‌های خاص

توسط میثم رودکی
نوشته‌ی بعدی

اهمیت یک میلیارد گردشگر را ارج نهیم

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین
چه جاذبه‌های طبیعی در جزیره قشم وجود دارد؟ شگفتی‌های بی‌پایان خلیج فارس

چه جاذبه‌های طبیعی در جزیره قشم وجود دارد؟ شگفتی‌های بی‌پایان خلیج فارس

خانه های رنگی کنار پل غازیان بندر انزلی - عکاس: مهتاب انارکی

استاندار گیلان: تکلیف سرمایه گذاران گردشگری را روشن کنید

سفرهای مهاجرتی؛ سفری که زندگی‌ات را تغییر می‌دهد

سفرهای مهاجرتی؛ سفری که زندگی‌ات را تغییر می‌دهد

سفر به فومن؛ جایی میان مه، طبیعت و اقامت‌های خاص

سفر به فومن؛ جایی میان مه، طبیعت و اقامت‌های خاص

کانترهای فروش یک آژانس مسافرتی

چگونگی اخذ مجوز دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی

19
اتوبوس های تندرو بی آر تی شهر تهران

طرح واگذاری خطوط BRT به بخش خصوصی

19
نمایی از لابی هتل اسپیناس پالاس

هتل اسپیناس پالاس، بزرگ ترین و جنجالی ترین هتل ایران افتتاح شد

18

شیخ سلمان کعبی نماد استعمارستیزی در خوزستان است

16
موزه آلمان | Deutsches Museum

۱۰ موزه علمی برتر جهان

موزه بابل | Babol Ganjineh Museum

موزه بابل، گشتی در زندگی گذشتگان

در مراسم روز جهانی موزه در ایران چه گذشت؟

در مراسم روز جهانی موزه در ایران چه گذشت؟

راهنمای خرید کفش کوهنوردی

راهنمای خرید کفش کوهنوردی برای صعود دماوند در تابستان

سرویس‌های خبری

  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانان و آژانسهای مسافرتی
  • آموزش
  • تکنولوژی
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانان و آژانسهای مسافرتی
  • آموزش
  • تکنولوژی

ما در شبکه‌های اجتماعی

Rss X-twitter Instagram

عضویت در خبرنامه

با نام بردن از "خبرگزاری دنیای سفر" در بهره گیری از نوشته ها، تلاش ما را ارج نهید.

طراحی سایت و پشتیبانی با ایران سئو

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.