دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت
  • خانه
  • درباره ما
  • ورود
دنیای سفر
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
دنیای سفر
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید به افزونه ووکامرس نیاز دارد.
دنیای سفر
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

هفتۀ فرهنگی اصفهان و برپایی چند نمایشگاه

میثم رودکی توسط میثم رودکی
سه شنبه، ۴ اردیبهشت
در گردشگری
0 0
0
خانه گردشگری

به گزارش «دنیای سفر»، علیرضا مساح در این باره به خبرگزاری ایسنا گفت: نمایشگاه «بر هامون نهاده» به بهانه هزارمین سالگرد ورود ناصرخسرو به اصفهان در محل حمام شاهزاده ها برگزار می شود. علاقه مندان به بازدید از این نمایشگاه لازم است از چهارم اردیبهشت ماه، در سایت شهروند تیکت اقدام به خرید بلیت کرده و از پنجم اردیبهشت ماه برای بازدید به حمام شاهزاده ها مراجعه کنند. لازم به ذکر است که به علت محدود بودن فضا در محیط حمام شاهزاده ها، بازدیدکنندگان طبق سانس بندی اعلام شده در سایت، مراجعه کنند تا بتوانند از تولید محتوای صورت گرفته به بهترین شکل استفاده کنند.

رئیس اداره گردشگری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان افزود: نمایشگاه «برهامون نهاده» نمایشگاهی مفهومی است که با حضور راهنما برگزار می شود و ما تلاش کردیم تا با کمک تصاویر و اجسام سه بعدی، به معرفی اصفهان در دوران سلجوقی بپردازیم یعنی دورانی که ناصرخسرو از این بنا بازدید کرده است.

او تصریح کرد: متقاضیان می توانند طبق زمان بندی اعلام شده، تا پایان هفته فرهنگی اصفهان از ساعت ۹ صبح تا ۱۸ بعد از ظهر از این نمایشگاه دیدن کنند.

۳۵۰ برنامه در «هفته فرهنگی اصفهان» اجرا می شود

گردشگری بازار در «راستۀ بازار»

مساح با اشاره به اینکه بازارگردیِ «راستۀ بازار» یکی دیگر از برنامه های هفته فرهنگی اصفهان است، اظهار کرد: سال گذشته نیز در همین هفته، بخشی از بازار اصفهان معرفی شد و امسال نیز به شیوهٔ بازدید میدانی، بخش دیگری از بازار اصفهان را به علاقه مندان تاریخ و فرهنگ و گردشگری اصفهان معرفی خواهیم کرد.

او با بیان اینکه رویداد «راستۀ بازار» از روز چهارم اردیبهشت ماه و در بازۀ زمانی بعد از ظهر برگزار خواهد شد و مسیر حرکت بازارگردی، از کوچه باع قلندرها شروع شده و به میدان امام علی (ع) منتهی می شود، افزود: امکان خرید بلیت به صورت حضوری برای شرکت در این رویداد وجود ندارد و علاقه مندان به شرکت در این رویداد گردشگری لازم است که در سایت شهروند تیکت ثبت نام کنند.

مسابقۀ آشپزی در «پشت مطبخ»

مساح، با معرفی رویداد مسابقۀ پخت غذاهای سنتی اصفهان با عنوان «پشت مطبخ» افزود: لازم است که علاقه مندان به شرکت در این مسابقه، با مراجعه به سایت شهروند تیکت ثبت نام کنند. نام غذا و رتبه بندی در این سایت معین شده است. پس از ثبت نام، روش نامه ای در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت. افراد بر اساس این روش نامه و در روز و ساعتی که اعلام شده، همراه با غذایی که آماده کرده اند، مراجعه و در مسابقه شرکت می کنند.

او ادامه داد: در پایان این مسابقه، غذاهای شرکت کنندگان توسط داوران ما، قضاوت می شود و به کسانی که رتبه های برتر را از آن خود کنند، جوایزی اهدا خواهد شد.

او که این مسابقه را نوعی گردشگری خوراک نامید، افزود: کتاب «پشت مطبخ» ۲۰ غذای سنتی اصفهان را با روش پخت ارائه کرده است. ما این ۲۰ غذا را در قالب موشن گرافی، آموزش داده و در فضای مجازی منشتر کرده ایم. علاقه مندان توانند از این آموزش ها برای شرکت در مسابقه استفاده کنند.

رئیس اداره گردشگری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان با بیان اینکه مسابقه را محدود به این ۲۰ غذا نکرده و افراد با هر غذای سنتی دیگری از اصفهان، می توانند در مسابقه شرکت کنند، افزود: معیار شرکت در مسابقه، این است که غذا هیچ گونه ابداعات جدیدی نداشته و سنتی و اصفهانی باشد.

مساح در مورد هدف برگزاری رویداد مسابقه ای «پشت مطبخ»، اضافه کرد: هدف ما این است که طبخ غذاهای سنتی اصفهان، در منازل و رستوران ها رونق بگیرد. متأسفانه رستوران های ما غذای سنتی اصفهان را ارائه نمی دهند و گردشگران خارجی تصور می کنند که ما غذایی غیر از کباب نداریم.

هفتۀ فرهنگی اصفهان و برپایی چند نمایشگاه

با عینک مسافران اصفهان را بنگریم

مساح با بیان اینکه در هفته فرهنگی اصفهان چند گالری با عنوان «اصفهان در حدیث دیگران» در چهار یا پنج ایستگاه مترو رونمایی خواهد شد، افزود: مخاطبان این گالری مسافران مترو هستند و محتوای گالری شامل توصیفاتی است که گردشگران خارجی از شهر اصفهان و جاذبه های گردشگری داشته اند.

او در پایان افزود: بر اساس برنامه ریزی، قرار است تا گالری «اصفهان در حدیث دیگران» در ایستگاه های متروی شهید علیخانی، امام حسین(ع)، انقلاب، سی وسه پل و ایستگاه متروی آزادی برگزار شود، اما امکان دارد که یکی از این متروها از فهرست گالری حذف شود.

اشتراک‌گذاریتوئیتاشتراک‌گذاری
میثم رودکی

میثم رودکی

فعال گردشگری و راهنمای کوهستان

نوشته‌‌های مرتبط

محله گینزا، ترکیبی از سنت و مدرنیته
گردشگری

گینزا؛ قلب تپنده توکیو، نبض مد و تجارت

توسط میثم رودکی
سفر به تایلند | تور تایلند
گردشگری

راهنمای سفر به تایلند

توسط میثم رودکی
خرید ارزان ترین تور روسیه
گردشگری

خرید ارزان ترین تور روسیه

توسط میثم رودکی
موزه آلمان | Deutsches Museum
گردشگری

۱۰ موزه علمی برتر جهان

توسط میثم رودکی
موزه بابل | Babol Ganjineh Museum
گردشگری

موزه بابل، گشتی در زندگی گذشتگان

توسط میثم رودکی
در مراسم روز جهانی موزه در ایران چه گذشت؟
گردشگری

در مراسم روز جهانی موزه در ایران چه گذشت؟

توسط میثم رودکی
نوشته‌ی بعدی
ریزش بخشی از دیوار قلعه بلقیس دومین بنای خشتی و گلی ایران | نگرانی برای ریزش مابقی آن

ریزش بخشی از دیوار قلعه بلقیس

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین
چه جاذبه‌های طبیعی در جزیره قشم وجود دارد؟ شگفتی‌های بی‌پایان خلیج فارس

چه جاذبه‌های طبیعی در جزیره قشم وجود دارد؟ شگفتی‌های بی‌پایان خلیج فارس

خرید ملک در دبی بهترین گزینه مهاجرتی

چرا خرید ملک در دبی بهترین گزینه مهاجرتی است؟

خانه های رنگی کنار پل غازیان بندر انزلی - عکاس: مهتاب انارکی

استاندار گیلان: تکلیف سرمایه گذاران گردشگری را روشن کنید

سفرهای مهاجرتی؛ سفری که زندگی‌ات را تغییر می‌دهد

سفرهای مهاجرتی؛ سفری که زندگی‌ات را تغییر می‌دهد

کانترهای فروش یک آژانس مسافرتی

چگونگی اخذ مجوز دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی

19
اتوبوس های تندرو بی آر تی شهر تهران

طرح واگذاری خطوط BRT به بخش خصوصی

19
نمایی از لابی هتل اسپیناس پالاس

هتل اسپیناس پالاس، بزرگ ترین و جنجالی ترین هتل ایران افتتاح شد

18

شیخ سلمان کعبی نماد استعمارستیزی در خوزستان است

16
محله گینزا، ترکیبی از سنت و مدرنیته

گینزا؛ قلب تپنده توکیو، نبض مد و تجارت

نمایشگاه اکسپوی ژاپن | اکسپو 2025

نقش استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناور در اکسپو ۲۰۲۵

سفر به تایلند | تور تایلند

راهنمای سفر به تایلند

خرید ارزان ترین تور روسیه

خرید ارزان ترین تور روسیه

سرویس‌های خبری

  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانان و آژانسهای مسافرتی
  • آموزش
  • تکنولوژی
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانان و آژانسهای مسافرتی
  • آموزش
  • تکنولوژی

ما در شبکه‌های اجتماعی

Rss X-twitter Instagram

عضویت در خبرنامه

با نام بردن از "خبرگزاری دنیای سفر" در بهره گیری از نوشته ها، تلاش ما را ارج نهید.

طراحی سایت و پشتیبانی با ایران سئو

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.