به گزارش «دنیای سفر» حمیدرضا محمدی به خبرگزاری ایسنا گفت: در حال حاضر هفته ای یک پرواز از مبدأ تهران به سوریه اختصاص داده شده که با هر پرواز دو کاروان ۸۰ نفره اعزام می شوند.
او همچنین از تلاش برای افزایش ایستگاه های پروازی در شهرهای مختلف کشور به مقصد سوریه سخن گفت.
سفر زیارتی ایرانی ها به سوریه که در دوران همه گیری کرونا به دلیل اعمال محدودیت های مسافرتی، متوقف شده بود، از سال گذشته موقت و محدود از سرگرفته شد؛ آن زمان هر هفته یک پرواز به سوریه انجام می شد، درحالی که مبدأ پرواز شهر مشهد بود. این سفرها اما از اوایل امسال به دلیل نبود پرواز متوقف شد.
پس از سفر رییس جمهوری به دمشق در اردیبهشت سال ۱۴۰۲ مقرر شد با رفع مشکل پرواز، این سفرها از سر گرفته شود. پیش تر سازمان حج و زیارت گفته بود شرکت های هواپیمایی داخلی به دلیل تحریم پروازها حاضر نیستند به مقصد سوریه پرواز داشته باشند. ایران و سوریه همچنین قرارداد اعزام سالانه ۱۰۰ هزار زائر از ایران به سوریه را امضا کرده اند.
سفر به سوریه با کاروان های غیرمجاز
درهمین راستا، خبرگزاری فارس نوشت: در کنار تلاش و پیگیری مسؤولان سازمان حج و زیارت برای از سرگیری سفر به سوریه، برخی از افراد در قالب کاروان غیرمجاز پای کار هستند و در نبود سفرهای رسمی به سوریه، زائران مشتاق را با خود جذب کرده و با هزینه های بالا به حرم حضرت زینب و رقیه سلام الله علیهما اعزام می کنند؛ تا جایی که برخی از این افراد هزینه سفر یک هفته ای به سوریه را ۳۰ میلیون تومان اعلام کرده اند. این امر در حالی است که سال گذشته هزینه سفر به سوریه از مشهد که گران تر از سایر شهرها است، حدود ۱۶ میلیون تومان بود.