منصور زیرک با اعلام این خبر افزود: مرمت این بخش از (تالار شمال غربی) کاخ موزه چهلستون به دلیل بروز آسیب هایی همچون آسیب های شیمیایی ناشی از آلودگی هوا بر روی تزیینات تالار، وجود گرد و غبار بر روی کلیه سطوح تزیینات تالار، پوسته شدن رنگ های تزیینات به مرور زمان و برخی آسیب های انسانی، در دستور کار این حوزه قرار گرفت.
وی گفت: کار مرمت این تالار به همت کارشناسان و استادکاران حوزه امانی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان در طی ۶ ماه با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیون ریال به انجام رسید. عملیات مرمت این تالار شامل: پاکسازی و تثبیت رنگ های در حال ریزش تزیینات، مرمت گچبری های تالار، موزون سازی رنگ های نقاشی های دیواری تالار و تثبیت تزیینات تالار بوده است.
گفتنی است؛ کاخ موزه چهلستون به عنوان بخشی از دولتخانه عظیم صفوی در دوران سلطنت شاه عباس اول بنا شده و سپس به صورت کنونی در دوران سلطنت شاه عباس دوم صفوی به عنوان محل پذیرایی از سفرا و میهمانان خارجی دربار صفوی در سال ۱۰۵۷ هجری قمری در میان باغ بزرگ جهان نما به بهره برداری رسید. این مجموعه عظیم تاریخی در سال ۱۳۹۰ در مجموعه باغ های ایرانی به ثبت جهانی رسید.