به گزارش خبرگزاری ایرنا، محمود مدنیان با اشاره به اینکه اکثر گردشگران داخلی و خارجی از سمت نارین قلعه و مسجد خواجه وارد بازار تاریخی نایین می شوند گفت: اداره میراث فرهنگی چندی پیش اقدام به پاک کردن و محو نوشته های ذغالی بر روی دیوارها کرد که پس از چندی افرادی دوباره اقدام به این امر ناپسند کردند.
مدنیان افزود: بازار تاریخی ۷۰۰ ساله شهر نایین یکی از قدیمی ترین بازارهای تاریخی ایران با خصوصیت های منحصر به فرد است که در سال ۱۳۵۶ شمسی به ثبت آثار ملی ایران رسیده است.
وی اظهار کرد: چند سالی است که اداره میراث فرهنگی نایین با صرف هزینه های هنگفتی اقدام به مرمت و احیاء بازار تاریخی نایین به عنوان یک شاخصه فرهنگی و تاریخی کرده است که امیدواریم در سال جاری با حمایت نهادهای دیگر و مالکان مغازه های بازار شاهد جهشی در این روند باشیم.
نایین از لحاظ جاذبه های تاریخی و طبیعی در فهرست یکی از برترین شهرستان های ایران است به گونه ای که دارای بیش از یک هزار و ۲۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده و ۸۷ اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی و صدها جاذبه طبیعی گردشگری از کوهستان تا کویر است.
نایین با ۴۰ هزار نفر جمعیت در ۱۴۰ کیلومتری شرق اصفهان قرار دارد.
پدیده وندالیسم یا یادگاری نویسی بر جاذبه های گردشگری و طبیعی، یک ناهنجاری اجتماعی به حساب می آید و دلایل متعددی برای آن عنوان می کنند.
وندالیسم را در زمره انحرافات و بزهکاری های جوامع جدید دسته بندی می کنند و آن را عکس العملی خصمانه و واکنشی کینه توزانه نسبت به برخی از فشارها، تحمیلات، ناملایمات، اجحاف ها و شکست ها تحلیل می کنند.