دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت
  • خانه
  • درباره ما
  • ورود
دنیای سفر
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
دنیای سفر
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید به افزونه ووکامرس نیاز دارد.
دنیای سفر
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

جشن جهانی نوروز در کاخ گلستان برپا می شود

میثم رودکی توسط میثم رودکی
سه شنبه، ۱۲ بهمن
در میراث فرهنگی
0 0
0
خانه میراث فرهنگی

به گزارش خبرنگار میراث آریا، در این نشست سمیع الله حسینی مکارم، معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، با اشاره به برخی برنامه های جشن نوروز گفت: «مراسم تحویل سال در پایگاه های جهانی و مکان های فرهنگی همچون حافظیه و سعدیه برگزار می شود. این برنامه هر سال به طور پراکنده برگزار می شد، اما امسال به عنوان یک برنامه هماهنگ در تمامی پایگاه های جهانی برپا می شود.»

پاک سازی پایگاه های جهانی پیش از آغاز سال نو

معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی با تأکید بر اینکه مراسم ها و آیین های تحویل سال با ملاحظه ایام فاطمیه برگزار می شود اضافه کرد: «پاک سازی اماکن فرهنگی تاریخی، به ویژه پایگا ه های میراث جهانی، پیش از آغاز سال نو از دیگر برنامه هایی است که سمن ها و مردم علاقه مند اجرا می کنند. همچنین سفره های نوروزی در پایگاه های میراث جهانی برپا می شود.»

او تصریح کرد: «نمایشگاه عکس نوروز در ۳۱ استان و همچنین کاخ گلستان برپا خواهد شد. در این نمایشگاه ۴۰ عکس از کشورهای حوزه نوروز، ۲۰ عکس از سلام نوروزی، ۱۰ عکس از صنایع دستی که مهر اصالت یونسکو دارند، و ۴۰ عکس از پایگاه های جهانی به نمایش درخواهد آمد.»

معاون توسعه مدیریت سازمان ادامه داد: «اجرای آیین های نوروزی، اجرای موسیقی، نمایش های عروسکی، ارائه خوراکی و شیرینی ها و سفره های نوروزی، و برپایی بازارچه های فروش صنایع دستی در نوروزگاه ها انجام می شود.»

دستگاه ها باید با مردم در نوروز همراه باشند

احمد محیط طباطبایی، قائم مقام رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، گفت: «سفر نوروزی موقعیتی است که هر کس به موطن و زادگاه خود برمی گردد. این امر اتفاقی است که به طور سنتی انجام می شود و دستگاه ها فقط باید با این عمل سنتی مردم همراه باشند و خدماتی را به مسافران ارائه کنند.»

او اضافه کرد: «نام گذاری میدانی به نام نوروز و برافراشتن پرچم کشورهای حوزه نوروز در این میدان ازجمله اقداماتی است که به معرفی این آیین کمک می کند.»

محیط طباطبایی اضافه کرد: «در تمام کشور پیش از ایام نوروز همایش ها و نشست هایی با این عنوان برگزار می شود که می توان با سامان دهی مناسب از دستاوردهای این محافل علمی استفاده کرد.»

نوروز آدابی دارد که می توان آن را به فضای شهری تعمیم داد

همچنین محمد بهشتی، رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، در این نشست با اشاره به اینکه در نوروز موضوع خانواده از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و همه می خواهند در این روز کنار خانواده و دور سفره هفت سین باشند افزود: «نوروز آدابی دارد که می توانیم آن را به فضای شهری هم تعمیم بدهیم. باید جنبه عمومی نوروز را پررنگ کنیم. برپایی مراسم تحویل سال در پایگاه های میراث جهانی اقدام بسیار خوبی است که باید با مشارکت خانواده کارکنان پایگاه ها و همراهی سمن ها از آن برای ایجاد فضای شور و نشاط بیشتر بهره برداری کرد.»

بهشتی تصریح کرد: «برای برنامه ریزی بهتر و استفاده از فرصت نوروز باید پس از پایان تعطیلات نوروز برای نوروز سال آینده برنامه ریزی کنیم.»

باید از میراث نوروز مراقبت کنیم

بهمن نامورمطلق، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی، نوروز را به یک رشته کوه بزرگ تشبیه کرد و افزود: «هیچ برنامه ای در دنیا وجود ندارد که همانند نوروز این همه رویداد را در دل خود جای داده باشد. ما باید از این میراث ناملموس عظیم مراقبت کنیم.»

او با بیان اینکه باید فرهنگ نوروز را با ایجاد کمپین ها در جامعه جاری کنیم گفت: «بزرگ ترین بازارچه های صنایع دستی دنیا در ایام نوروز در ایران برپا می شود. ۶۵۰ تا ۶۷۰ بازارچه صنایع دستی با نزدیک به ۷هزار غرفه در این ایام به فروش صنایع دستی می پردازند.»

نامورمطلق تصریح کرد: «با توجه به تأکید رئیس سازمان به ارزان سازی سفر، قیمت صنایع دستی را هم در ایام نوروز باید کاهش دهیم تا شاهد فروش بیشتر این محصولات باشیم. همچنین می توانیم تورهای بازدید از کارگاه های تولید صنایع دستی را در بسته های سفر بگنجانیم.»

او با تأکید بر اینکه تصاویری از چهار شهر جهانی صنایع دستی در نمایشگاه عکس نوروزی نمایش داده شود اضافه کرد: «باید فرهنگ نوروز را در خارج از مرزها هم گسترش دهیم و برای این منظور می توانیم نوروزگاه ها را در چند کشور خارجی برپا کنیم.»

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی گفت: «برپایی نمایشگاه بزرگ صنایع دستی عیدانه در اواخر بهمن به منظور عرضه محصولات کاربردی صنایع دستی در محل دائمی نمایشگاه های تهران و همچنین برپایی بازارچه های صنایع دستی در برخی مدارس ازجمله اقداماتی است که پیش از نوروز انجام خواهد شد.»

برندسازی یکی از وجوه نوروز متفاوت است

همچنین پوریا سوری، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، در این نشست با تأکید بر برندسازی هر استان گفت: «برندسازی برای استان ها و اجرای برنامه های تبلیغاتی یکی از وجوه نوروز متفاوت ۹۶ خواهد بود.»

او ادامه داد: «همکاری مراکز صداوسیمای استانی برای برندسازی و بهره برداری از این موضوع باید به طور جدی در دستور کار قرار گیرد.»

سوری، با اشاره به اینکه ستاد خبری نوروز از اول اسفند تا پایان تعطیلات نوروز فعال خواهد بود، افزود: «مدیران اجتماعی شبکه های مختلف صداوسیما آمادگی خود را برای تولید برنامه های مستقل و مشارکتی با همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اعلام کرده اند.»

نوروز جهانی در کاخ گلستان برپا می شود

محمدحسن طالبیان، معاون میراث فرهنگی، هم در این نشست با اشاره به اینکه مرکز میراث ناملموس برای برگزاری جشن نوروز در کاخ گلستان در روز ۶ فروردین ۹۶ با حضور کشورهای عضو پرونده جهانی نوروز فعال شده است افزود: «نمایندگانی از ۱۲ کشور عضو پرونده جهانی نوروز، وزرای فرهنگ و گردشگری این کشورها، و نمایندگانی از یونسکو در این مراسم حضور خواهند داشت.»

او ادامه داد: «تمامی عکس های مربوط به نوروز که در آلبوم خانه کاخ گلستان نگه داری می شوند در نمایشگاه عکس نوروز به نمایش درمی آیند.»

طالبیان اضافه کرد: «نمایشگاه عروسک های نوروزی هم از دیگر برنامه هایی است که در این ایام برپا می شود. همچنین می توانیم بازی چوگان را داشته باشیم. تمامی برنامه های جشن جهانی نوروز در یک روز برگزار خواهند شد.»

برگزاری تورهای رایگان توسط سمن ها و خیریه ها

فرحناز امراللهی، مشاور رئیس سازمان میراث فرهنگی، نیز در این نشست با تأکید بر استفاده از مجلات، ویژه نامه ها و نشریه های مرتبط با نوروز به عنوان یک فرصت گفت: «این رسانه ها می توانند در ترویج فرهنگ نوروز و تأکید بر سیاست گذاری های این حوزه مؤثر باشند.»

او ادامه داد: «مراکز صداوسیمای کشورهای حوزه نوروز می توانند در ایجاد هویت فرهنگی مشترک بین این کشورها بسیار اثرگذار باشند.»

مشاور رئیس سازمان میراث فرهنگی افزود: «سمن ها و خیریه ها می توانند در اجرای تورهای رایگان و ارزان برای اقشار مختلف مردم فعالیت داشته باشند.»

اشتراک‌گذاریتوئیتاشتراک‌گذاری
میثم رودکی

میثم رودکی

فعال گردشگری و راهنمای کوهستان

نوشته‌‌های مرتبط

قلعه الموت در انتظار ثبت جهانی
میراث فرهنگی

قلعه الموت در انتظار ثبت جهانی

توسط میثم رودکی
روستای پالنگان کردستان | Palangan Village in Iran
میراث فرهنگی

ایران ۸ روستای دیگر را برای ثبت جهانی معرفی کرد

توسط میثم رودکی
Great Wall of China - Historical place in Beijing, China
میراث فرهنگی

قدیمی ترین بخش دیوار چین کشف شد

توسط میثم رودکی
نخستین آرامگاه فرعون در مصر کشف شد
میراث فرهنگی

نخستین آرامگاه فرعون در مصر کشف شد

توسط میثم رودکی
فروش بالغ بر ۲۲۴ میلیارد تومان در بیست و دومین حراج تهران
میراث فرهنگی

ورود قوه قضاییه به ماجرای «حراج تهران»

توسط میثم رودکی
فروش بالغ بر ۲۲۴ میلیارد تومان در بیست و دومین حراج تهران
میراث فرهنگی

فروش بالغ بر ۲۲۴ میلیارد تومان در بیست و دومین حراج تهران

توسط میثم رودکی
نوشته‌ی بعدی
هواپیمای بوئینگ 747/300 ماهان

گسترش شبکه پروازی و افزایش فرکانس پروازها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین
چه جاذبه‌های طبیعی در جزیره قشم وجود دارد؟ شگفتی‌های بی‌پایان خلیج فارس

چه جاذبه‌های طبیعی در جزیره قشم وجود دارد؟ شگفتی‌های بی‌پایان خلیج فارس

خرید ملک در دبی بهترین گزینه مهاجرتی

چرا خرید ملک در دبی بهترین گزینه مهاجرتی است؟

خانه های رنگی کنار پل غازیان بندر انزلی - عکاس: مهتاب انارکی

استاندار گیلان: تکلیف سرمایه گذاران گردشگری را روشن کنید

سفرهای مهاجرتی؛ سفری که زندگی‌ات را تغییر می‌دهد

سفرهای مهاجرتی؛ سفری که زندگی‌ات را تغییر می‌دهد

کانترهای فروش یک آژانس مسافرتی

چگونگی اخذ مجوز دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی

19
اتوبوس های تندرو بی آر تی شهر تهران

طرح واگذاری خطوط BRT به بخش خصوصی

19
نمایی از لابی هتل اسپیناس پالاس

هتل اسپیناس پالاس، بزرگ ترین و جنجالی ترین هتل ایران افتتاح شد

18

شیخ سلمان کعبی نماد استعمارستیزی در خوزستان است

16
محله گینزا، ترکیبی از سنت و مدرنیته

گینزا؛ قلب تپنده توکیو، نبض مد و تجارت

نمایشگاه اکسپوی ژاپن | اکسپو 2025

نقش استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناور در اکسپو ۲۰۲۵

سفر به تایلند | تور تایلند

راهنمای سفر به تایلند

خرید ارزان ترین تور روسیه

خرید ارزان ترین تور روسیه

سرویس‌های خبری

  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانان و آژانسهای مسافرتی
  • آموزش
  • تکنولوژی
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانان و آژانسهای مسافرتی
  • آموزش
  • تکنولوژی

ما در شبکه‌های اجتماعی

Rss X-twitter Instagram

عضویت در خبرنامه

با نام بردن از "خبرگزاری دنیای سفر" در بهره گیری از نوشته ها، تلاش ما را ارج نهید.

طراحی سایت و پشتیبانی با ایران سئو

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.