چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت
  • خانه
  • درباره ما
  • ورود
دنیای سفر
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
دنیای سفر
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید به افزونه ووکامرس نیاز دارد.
دنیای سفر
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

ثبت بیش از ۲ میلیون نفر شب اقامت در مشهد

میثم رودکی توسط میثم رودکی
سه شنبه، ۱ فروردین
در هتلداری
0 0
0
خانه هتلداری

به گزارش «دنیای سفر» حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد امروز، ۲۹ اسفند، در نشست خبری با اصحاب رسانه در قرارگاه عملیاتی مرکزی زائران خراسان رضوی در استانداری با اشاره به تعداد سفرها به خراسان رضوی و مشهد طی بازه زمانی ۱۵ تا ۲۷ اسفند گفت: امسال ۶۴۶ هزار و ۴۷۶ نفر به مشهد و استان سفر کرده اند. این تعداد در سال گذشته ۵۱۸ هزار و ۲۸۶ نفر بوده است.

امسال ۶۲۱ هزار ۹۱۱ نفر با وسایل شخصی به مشهد سفر کرده اند

وی اظهار کرد: بخشی از این سفرها جاده ای با استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی و شخصی، بخشی ریلی و بخشی نیز هوایی بوده است. امسال ۶۲۱ هزار و ۹۱۱ نفر با استفاده از وسایل شخصی به مشهد سفر کرده اند.

گنابادی نژاد درباره میزان سفرها از طریق وسایل حمل و نقل عمومی نیز گفت: ۲۱ هزار و ۴۷۸ نفر از طریق وسایل حمل و نقل عمومی به مشهد سفر کرده اند. همچنین ۸۵۰ سفر هوایی و ۴۷۲ سفر ریلی نیز طی این مدت ثبت شده است.

تکمیل ۸۰ درصد ظرفیت های اقامتی در مشهد

گنابادی نژاد درباره وضعیت کنونی اسکان زائران در خراسان رضوی بیان کرد: در حال حاضر کل ظرفیت رسمی اسکان در خراسان رضوی ۱۳۰ هزار نفر اقامت شب است. این ۱۳۰ هزار نفر اقامت شب ۵۰ درصد ظرفیت کل اقامتگاه های رسمی کشور را پوشش می دهد. برای ایام عید ما این ظرفیت را تا ۷۰۰ هزار مجموعه اقامتگاهی افزایش داده ایم که در حال حاضر ۸۰ درصد آن تکمیل شده است.

وی با اشاره به پیش بینی های صورت گرفته در مورد نحوه اقامت زائران در مشهد نیز گفت: در گذشته متوسط اقامت زائران پنج شب بود که این رقم در پنج سال اخیر به سه شب رسید. امسال به دلیل اینکه ماه رمضان در پیش است، خیلی دقیق نمی توان پیش بینی کرد که شرایط اقامت ها چگونه خواهد بود. ممکن است بخشی از زائران اقامت ۱۰ روزه رزرو کنند که بتوانند شرایط روزه بگیرند. همچنین ممکن است مدت اقامتشان به همین دلیل خیلی کوتاه باشد.

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی بیان کرد: همیشه مشهد در ایام نوروز یکی از نقاط کانونی میزبانی از زائران بوده است. معمولا در ایام نوروز مناسبت مذهبی و یا مرتبط با امام رضا(ع) نداشته ایم ولی در این ایام باز هم حضور زائران به لحاظ کمیتی در مقایسه با مناسبت های مربوط به امام رضا(ع) بیشتر بوده است.

وی ادامه داد: در سنوات قبل تجربه حضور ۹ میلیون زائر در مشهد طی ایام نوروز را داشته ایم. سال پیش نیز بیش از هشت میلیون زائر توفیق زیارت از حرم مطهر را داشته اند اما در دوره کرونا به دلیل محدودیت های کرونایی تعداد زائران در مشهد افت قابل توجهی داشته و برخی از نوروزها را با ۲ میلیون زائر پشت سر گذاشته ایم.

گنابادی نژاد خاطرنشان کرد: امسال اما نوروز شرایط متفاوتی در مشهد دارد. یکی از این تفاوت ها این است که آغاز نوروز با ماه رمضان همراه است و این مساله طبیعتا بخشی از شرایط و اقتضائات سفر به مشهد را تحت تاثیر قرار می دهد. موضوع دیگر نیز این است که به دلیل رفع شرایط کرونایی سفر مقام معظم رهبری به مشهد مجددا صورت می گیرد.

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه ما از دهه آخر صفر قرارگاه مرکزی زائران، ستاد خدمات سفر و ۱۴ دستگاه استانی را برای ساماندهی سفرها در ایام نوروز فعال کرده ایم، گفت: طی این مدت مجموعه مسائل مربوط به زائران در نوروز امسال بررسی شد که طی این بررسی ها ۷۶ مساله را احصا کردیم که از این تعداد، ۲۶ مساله مربوط به شهر مشهد، ۳۵ مساله مربوط به استان، ۱۹ مورد نیز در سطح مسائل ملی و یک مساله بین المللی بوده است.

گنابادی نژاد با اشاره به برگزاری جلسات کارگروه ملی زیارت در سال جاری نیز گفت: این کارگروه با ۲۴ مصوبه درباره نیازهای نوروزی زائران امام رضا(ع) همراه شد. در مجموع با همراهی مسئولان و بهره برداری از ظرفیت های استان برنامه ریزی ها و هماهنگی های کار با جدیت دنبال شد. شعار امسال ستاد خدمات سفر استان همراه با هماهنگ آستان قدس است. شعار آستان قدس همه خادم الرضاییم و شعار ستاد نیز تحت عنوان زیارت، خانواده و تعالی دنبال شد.

وی با بیان اینکه به طور کلی امسال ۲ هدف کلان را در استقبال از زائران دنبال می کنیم، عنوان کرد: یکی از این اهداف اثربخشی زیارت در حوزه معرفتی و یکی هم بهبود ارائه خدمات به زائران است.

پیش بینی ۱۶ هزار ظرفیت پارکینگ در مشهد

گنابادی نژاد با اشاره به اقداماتی که برای رفاه حال زائران در بافت مرکزی شهر مشهد انجام شده، بیان کرد: به عنوان نمونه ۱۶ هزار ظرفیت پارکینگ خودرو در بافت مرکزی پیش بینی و ۴۰۰۰ چشمه سرویس بهداشتی نیز راه اندازی شده است. همچنین برای استقرار ۱۲۰ نانوایی در اطراف حرم و بافت مرکزی شهر تمهیداتی در نظر گرفته شد. در کنار این ها ۶۰۰ واحد صنفی نیز در مشهد شناسایی و ساماندهی شده که برای ارائه ۲۰ قلم کالای مورد نیاز زائران فعالیت می کنند. این ۶۰۰ واحد در سطح شهر با بنر مشخص شده اند و قیمت های مصوب نیز روی این بنرها درج شده است.

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی درباره نحوه سفر زائران به مشهد تصریح کرد: بخش زیادی از زائران از طریق جاده به مشهد می آیند. از همین رو برای بهبود خدمات جاده ای اهتمام ویژه ای داشته ایم و ۱۲۰ ایستگاه خدمات جاده ای در مسیرهای منتهی به مشهد فعال شده است. همچنین نوروز امسال نقاط حادثه خیز ورودی های شهر شناسایی شد که تعداد قابل توجهی از آن رفع اشکال شده است. آن تعدادی هم که باقی مانده با اقدامات اضطراری ساماندهی شده است.

وی اضافه کرد: علاوه بر این برای نخستین مرتبه یک برنامه فرهنگی تحت عنوان خدمات فرهنگی از مبدا تا مبدا برای زائران در نظر گرفته ایم که عمدتا این خدمات فرهنگی در مبادی و مسیر ورودی شهر مشهد ارائه می شود.

گنابادی نژاد در بخش دیگری از این نشست با اشاره به ظرفیت های حمل و نقل در نظر گرفته شده برای جابه جایی زائران در مشهد بیان کرد: در حال حاضر ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس اعم از اتوبوس های مربوط به استان و همچنین دیگر استان هایی که با ما همکاری دارند، برای ایاب و ذهاب زائران در نظر گرفته شده است. در ستاد خدمات سفر استان سه مصوبه برای استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی داشته ایم که یکی این است که بلیت سفر در مبادی ابتدایی به صورت رفت و برگشت به فروش برسد. یکی دیگر از مصوبات این بود که حداقل ۵۰۰ اتوبوس از طریق وزارت راه و شهرسازی و اداره راهداری استان در اختیار ما قرار گیرد. امید است تخصیص این اتوبوس ها برای پیک های بازگشت عملیاتی شود.

وی اضافه کرد: همچنین تلاش شده از ظرفیت ناوگان اتوبوس رانی شهرداری های مشهد و تهران نیز برای بازگشت زائران در مسیرهای کوتاه استفاده شود.

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه همچنین در نوروز امسال ۸۴ رام قطار سرویس دهی به زائران را دنبال می کند، اظهار کرد: البته مصوبه کارگروه ملی زیارت این بود که این تعداد به ۹۰ مورد برسد که امیدواریم مجموعه راه آهن همکاری لازم را با ما داشته باشد.

پیش بینی می شود ۵۰ پرواز به ظرفیت پروازهای مشهد در ایام پیک سفرهای زیارتی افزوده شود

وی درباره وضعیت پروازها به استان طی ایام اخیر بیان کرد: طبق گزارش کمیته حمل و نقل ستاد خدمات سفر استان در حال حاضر روزانه ۱۱۸ پرواز در فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد انجام می شود که پیش بینی ما این است که ۵۰ پروزا دیگر به این تعداد در ایام پیک سفرهای زیارتی افزوده شود.

گنابادی نژاد از اجرای ۹۰۰۰ بازرسی در سطح استان و مشهد از ۱۵ اسفند تا امروز خبر داد و گفت: بیش از ۴۰ شکایت از طرف مردم دریافت که بابت آن حدود ۹۰۰ پرونده تخلف تشکیل شده است. ارزش ریالی این پرونده ها بیش از ۳۵۰۰ میلیارد تومان است که در حال حاضر ۹۲۰ میلیون تومان آن به حساب شاکیان واریز شده است.

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی از راه اندزای قرارگاه شبانه روزی زیارت در مشهد و استان نیز خبر داد و خاطرنشان کرد: در این قرارگاه مسائل مربوط به زیارت و زائران رصد و پایش می شود و در هر لحظه آمادگی خدمت رسانی دارد. شماره تماس این قرارگاه در مشهد ۰۵۱۳۷۰۴۵ و در استان ۰۵۱۳۸۵۱۸۴۰۸ است.

گنابادی نژاد درباره وضعیت کنونی نرخ هتل ها و میهمان سراها در مشهد نیز اظهار کرد: هتل ها این روزها می توانستند نرخ شناور اعمال کنند ولی ۲ سال است که از ایشان تقاضا کرده ایم در ایام پیک افزایش نرخ نداشته و قیمت را به صورت شناور نیز اعمال نکنند. از دهه آخر صفر نرخ نامه ها مراکز اقامتی به صورت وسیع در فضای مجازی قرار داده شده است.

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی در بخش دیگری از این نشست عنوان کرد: نرخ نامه تاکسیرانی نیز حاوی مجموعه دسته بندی های قیمتی از طریق صدور قبض و رسید سفر است. در واقع تاکسی ها ابتدای هر سفر به مسافر قبض ارائه می کنند تا از قیمت ها آگاهی یابند. سایر تاکسی ها نیز به تاکسی متر مجهز شده اند. در مورد وضعیت نرخ های تاکسی های اینترنتی باید به این نکته توجه داشت که شرکت های مربوط به این تاکسی ها در سطح ملی فعالیت دارند و شرایط و ضوابط آنان براساس نرخ های شناور است. بنابراین نرخ های این تاکسی را به پای مشهد نوشت. البته پیگیری کرده ایم که این موضوع ساماندهی شود.

وی با بیان اینکه در کارگروه ملی زیارت به موضوع پهنای باند و ظرفیت اینترنت نیز اشاره شد، افزود: در همین راستا وزیر ارتباطات به مشهد سفری اختصاصی داشت تا وضعیت مشهد را از این جهت بررسی و نواقص را برطرف کند.

گنابادی نژاد خاطرنشان کرد: در لحظه تحویل سال نحوه فعالیت وسایل حمل و نقل عمومی شهر مشهد به صورت شبانه روزی پیش بینی شده است.

اشتراک‌گذاریتوئیتاشتراک‌گذاری
میثم رودکی

میثم رودکی

فعال گردشگری و راهنمای کوهستان

نوشته‌‌های مرتبط

هتل ایران - بندرانزلی | Iran Hotel - Bandar Anzali - Gilan Province
میراث فرهنگی

هتل ایران بندرانزلی تعیین تکلیف می شود؟

توسط میثم رودکی
تورهای گردشگری در اقلیم کردستان | سفر به عراق
هتلداری

سفر به شهرهای شناخته نشده در عراق

توسط میثم رودکی
بیشتر هتل های مشهد به مرز ورشکستگی رسیده اند
هتلداری

هتل های خراسان رضوی به مرز ورشکستگی رسیده اند

توسط میثم رودکی
هتل آپارتمان | Apartment hotel
هتلداری

به جای «هتل آپارتمان» چه بگوییم؟

توسط میثم رودکی
هتل آپارتمان آرین | Arian Hotel Apartment
هتلداری

معرفی دوتا از بهترین هتل آپارتمان های اقتصادی مشهد

توسط میثم رودکی
رزرو هتل هویزه تهران | شماره رزرو هتل هویزه تهران | هتل هویزه تهران
هتلداری

قوانین رزرو هتل هویزه تهران

توسط میثم رودکی
نوشته‌ی بعدی
گردشگران در حال تهرانگردی

جزئیات تورهای یک روزه تهرانگردی در نوروز + نحوه ثبت نام و لیست قیمت ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین
چه جاذبه‌های طبیعی در جزیره قشم وجود دارد؟ شگفتی‌های بی‌پایان خلیج فارس

چه جاذبه‌های طبیعی در جزیره قشم وجود دارد؟ شگفتی‌های بی‌پایان خلیج فارس

خرید ملک در دبی بهترین گزینه مهاجرتی

چرا خرید ملک در دبی بهترین گزینه مهاجرتی است؟

خانه های رنگی کنار پل غازیان بندر انزلی - عکاس: مهتاب انارکی

استاندار گیلان: تکلیف سرمایه گذاران گردشگری را روشن کنید

محله گینزا، ترکیبی از سنت و مدرنیته

گینزا؛ قلب تپنده توکیو، نبض مد و تجارت

کانترهای فروش یک آژانس مسافرتی

چگونگی اخذ مجوز دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی

19
اتوبوس های تندرو بی آر تی شهر تهران

طرح واگذاری خطوط BRT به بخش خصوصی

19
نمایی از لابی هتل اسپیناس پالاس

هتل اسپیناس پالاس، بزرگ ترین و جنجالی ترین هتل ایران افتتاح شد

18

شیخ سلمان کعبی نماد استعمارستیزی در خوزستان است

16
پل شاه عباسی کرج | پل دختر کرج | پل خاتون کرج

پل خاتون کرج مرمت شد

هتل ایران - بندرانزلی | Iran Hotel - Bandar Anzali - Gilan Province

هتل ایران بندرانزلی تعیین تکلیف می شود؟

محله گینزا، ترکیبی از سنت و مدرنیته

گینزا؛ قلب تپنده توکیو، نبض مد و تجارت

نمایشگاه اکسپوی ژاپن | اکسپو 2025

نقش استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناور در اکسپو ۲۰۲۵

سرویس‌های خبری

  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانان و آژانسهای مسافرتی
  • آموزش
  • تکنولوژی
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانان و آژانسهای مسافرتی
  • آموزش
  • تکنولوژی

ما در شبکه‌های اجتماعی

Rss X-twitter Instagram

عضویت در خبرنامه

با نام بردن از "خبرگزاری دنیای سفر" در بهره گیری از نوشته ها، تلاش ما را ارج نهید.

طراحی سایت و پشتیبانی با ایران سئو

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی

© 2025 تمامی حقوق برای وب‌سایت دنیای سفر محفوظ است.