قاسم سلیمانی استاندار چهارمحال و بختیاری در مراسم بهره برداری از این پروژه اظهار داشت: جاده جایگزین کارون۴ یکی از مهم ترین جاده های استان چهارمحال و بختیاری است که نقش مهمی در توسعه استان ایفا می کند. با بهره برداری از این جاده بار ترافیکی جاده لردگان به خوزستان کاهش پیدا می کند و تردد در این جاده کمتر می شود و حوادث جاده ای نیز کاهش پیدا می کند.
قاسم قاسمی مدیر کل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری نیز در این مراسم گفت: پل زیرقوسی کارون۴ دارای ۳۸۷۵ تن وزن و ۳۷۸ متر طول است. دهانه این پل دارای ۳۰۰ متر است و از ۱۲۱۲ قطعه تشکیل شده که تمام بخش ها و اجزا آن توسط سیستم لیزری کنترل می شود.
شایان ذکر است؛ مراحل طراحی و ساخت این پل که از سال ۱۳۹۰ در استان چهارمحال و بختیاری آغاز شد و برای تکمیل آن حدود ۱۰۰۰ میلیارد ریال توسط وزارت نیرو و ۷۰ میلیارد ریال نیز توسط راه و شهرسازی هزینه شده است.