به گزارش «دنیای سفر» به نقل از خبرگزاری مهر، حسن ابراهیمی، صبح پنجشنبه دوم اسفند ماه گفت: اولین جشنواره جوبا روستای محمدآباد اشکور شهرستان شهربابک روز جمعه ۳ اسفند ۱۴۰۳ از ساعت ۱۴ در محل این روستا برگزار می شود.
وی، افزود: این جشنواره با همکاری فرمانداری، دفتر نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی، بخشداری، شورای اسلامی و دهیاری برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: کلمه جوبا یک نوع آش محلی که پخت آن از رسوم دیرینه و میراث ناملموس شهر بابک بوده و مرکب از ۷ نوع حبوبات و فرآوری هایی از قبیل استخوان سرخ شده گوسفند در قورمه، دنبه گوسفند و ادویه های معطر است که به منظور چله بدر و شروع سال پیش رو با طلب رزق و روزی در کنار دورهمی و داستان سرایی برگزار می شود.
ابراهیمی، تصریح کرد: برپایی بازارچه صنایع دستی و محصولات بومی و محلی، برنامه های مفرح فرهنگی و هنری و بازی های سنتی و بومی از دیگر برنامه های پیش بینی شده در حاشیه این جشنواره است.