به گزارش اسکیفت، باستان شناسان اخیرا موفق به کشف بقایای یک شهر و گورستان تاریخی ۷ هزار ساله در مناطق جنوبی این کشور شده اند که قدمت آن به اولین سلسله پادشاهی در این کشور باز می گردد، کشفی که می تواند در این شرایط موهبتی برای اوضاع ناخوشایند گردشگری در این کشور باشد.
مصر به لطف گنجینه های باستانی خود یکی از پربازدیدترین کشورهای جهان بود، اما از سال ۲۰۱۱ و آغاز ناآرامی های عمومی در اعتراض به حکومت دیکتاتوری در این کشور و متعاقب آن کودتای سال ۲۰۱۳ و همچنین چندین حادثه تروریستی هوایی با مشکلات فراوانی در حذب گردشگ خارجی مواجه شده است.
این کشف جدید باستانی که در شهر سوهاج در جنوب مصر و در نزدیکی رود نیل قرار دارد و اندازه گورهای یافت شده در این منطقه از گورهای باستانی در شهر ابیدوس مصر نیز بزرگ تر است که حاکی از اهمیت و مرتبه بالای اجتماعی افراد دفن شده در آنجاست.
باستان شناسان تاکنون علاوه بر کشف ۱۵ گور باستانی، چندین کلبه، کوزه و ابزار آهنی را از زیر خاک بیرون کشیده اند.
در سال ۲۰۱۰ میلادی در مجموع ۱۴.۷ میلیون گردشگر از مصر دیدن کردند و ۱۳ میلیارد دلار برای این کشور آفریقایی به ارمغان آوردند، اما شمار گردشگران با سیر نزولی در سال ۲۰۱۵ به ۹.۳ میلیون نفر و درآمدهای حاصل از گردشگری به ۶.۱ میلیارد دلار کاهش یافت.
در سه ماه نخست سال ۲۰۱۶ در مجموع تنها ۱.۲ میلیون گردشگر خارجی به مصر سفر کردند که در مقایسه با آمار ۲.۲ میلیون دلاری در مدت مشابه سال گذشته نزول قابل ملاحظه ای داشته است.