پنجشنبه، ۱ خرداد
  • خانه
  • درباره ما
  • ورود
دنیای سفر
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
دنیای سفر
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید به افزونه ووکامرس نیاز دارد.
دنیای سفر
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

سیمکارت گردشگری ربطی به کاپیتولاسیون ندارد

میثم رودکی توسط میثم رودکی
سه شنبه، ۱ اسفند
در تورگردانان و آژانسهای مسافرتی
0 0
0
خانه تورگردانان و آژانسهای مسافرتی

به گزارش «دنیای سفر» وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در پانزدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری ایران که در آستانه روز جهانی راهنمای گردشگری (۲۱ فوریه) برگزار شد، درحالی که آخرین سخنران این مراسم بود و مطالبات و مصائب این شغل را شنید، گفت: دفعه بعد کارت راهنمای گردشگری من را آماده کنید، چون برخلاف حرف های آقای حاج سعید، رییس هیأت مدیره کانون سراسری انجمن های صنفی و حرفه ای راهنمایان گردشگری، که گفتند «این کارت را بگیرید، اما ممکن است نتوانید خیلی حرف ها را بزنید». البته من اگر این کارت را بگیریم، خیلی حرف ها را می زنم و می گویم از موضع راهنمایان حرف می زنم.

او سخنانش را با یک روایت دیگر ادامه داد و افزود: برای جراحی عمل رفته بودم، قبل از بیهوشی، طبق استاندارد بیهوشی پرسیدند که اهل سیگار، مشروب و یا مواد مخدر هستید، به دکتری که در اتاق عمل بود گفتم هر حرفی که در حالت بیهوشی زدم مواضع رسمی من نیست. حالا، اگر کارت راهنمای گردشگری را گرفتم می گویم مواضع رسمی من نیست.

سیم کارت گردشگری نیاز اولیه گردشگران

ضرغامی خطاب به راهنمایان گردشگری گفت: بدون رودربایستی باید یک جاهایی همت کنید. نمی دانم چرا این کار را انجام نمی دهید؛ خارجی ها اینجا می آیند و می خواهند عکس بگیرند، خوب اغتشاشات و دعوا هم هست، مشکل فیلترینگ در کشور هم داریم، من از طرف شما می گوییم گردشگر که می آید باید سیم کارتی داشته باشد که با خانواده خود در ارتباط باشد، پس چگونه عکس تفریحات و یادگاری خود را از ایران بفرستند. ما یک جمله می گوییم با سیم کارت بدهند همه حمله می کنند و افکار عمومی به اشتباه آن را با کاپیتولاسیون مقایسه می کند، این هیچ ربطی به کاپیتولاسیون ندارد، بلکه این نیاز اولیه گردشگر است.

او ادامه داد: من در جریان نمایشگاه گردشگری درخواست کردم برای ۱۰۰ مقام عالی رتبه که به ایران سفر می کنند سیم کارت بدون فیلتر بدهند، چندین ساعت با مقامات صحبت کردم، جدل و مذاکره کردم، اما جز یکی دو نفر از مسئولان تشکل ها، نشنیدم دیگران درباره آن سخن گوید.

سیم‌کارت گردشگری، سیم‌کارتی بدون فیلتر و محدودیت در استفاده از شبکه‌های اجتماعی همچون اینستاگرام، واتس‌آپ و تلگرام است که به منظور راحتی گردشگران خارجی برای ارتباط با خارج از کشور در نظر گرفته شده است. گردشگران می‌توانند این سیم‌کارت‌ها را به محض ورود به فرودگاه تهیه کرده و از مزایای آن استفاده کنند

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از راهنمایان گردشگری درخواست که درباره نظام مسائل گردشگری هماهنگ و همراه تر باشند و در این باره گفت: علاقمندم به مسائل جامعی که به همه مربوط می شود با ادبیات و هماهنگی خوبی به هم کمک کنیم. وقتمان کم است و هنوز برای تحول باید با خیلی از افراد مختلف کشور گفت وگو کنیم تا متوجه شوند سرمایه گذاری در این گردشگری خیلی مهم است. 

ضرغامی سپس به نتیجه پیگیری برخی مشکلات راهنمایان گردشگری اشاره کرد و افزود: بخشی از مشکلات راهنمایان حل شده است. مسأله بیمه راهنمایان گردشگری برای همیشه حل شده است. علت اینکه مقداری دچار سکته می شد، این بود که نام راهنمایان گردشگری در کنار نام های زیاد دیگری در تبصره ۱۴ قرار داده شده بود و وقتی اعتبار محدودی می آمد توجهی به راهنمایان گردشگری نمی شد. بعد از پیگیری رییس جمهور، هیچ بهانه ای درباره بیمه راهنمایان پذیرفته نشد و ۴۸ ساعت به سازمان مدیریت برنامه و بودجه وقت دادند و این سازمان هم در نامه رسمی به وزارت کار تأکید کرد اعتبار بیمه راهنمایان هر سال طبق مصوبه در بودجه کشور لحاظ شود.

سیمکارت گردشگری | Tourisem Sim Card

۲۰ درصد از سرویس های بهداشتی حل مسأله شده است

او در بخش دیگری از سخنانش به سرویس های بهداشتی پرداخت و گفت: البته که از گذشته نسبت به اهمیت خدمات بهداشتی در مسیر و جاده ها حساس بودم، ولی یک روز در کاخ گلستان یک راهنما درباره وضعیت سرویس بهداشتی گزارشی داد که خیلی ناراحت شدم و در دولت مطرح کردم. آن زمان، واقعا شرمنده شدم و بلافاصله مصاحبه کردم و گفتم من با حفظ سمت، مسئول سرویس های بهداشتی کشورم هستم، با افتخار هم می گویم. به آن هایی هم که می گویند شأن و شئون وزارتخانه را حفظ کنم، گفتم وزیر جز این کار دیگری ندارد.

گفتند شأن وزارتخانه را حفظ کن اما از گزارش سرویس بهداشتی کاخ گلستان خجالت کشیدم

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اضافه کرد: حدود ۲۰ درصد از سرویس های بهداشتی حل مسأله شده است و استانداران مدام گزارش می دهند. حالا فکر نکنید اوضاع در همه کشورها خوب است، من یک ویدئو و عکسی از مسجد تاجیکستان گذاشتم، ولی در همان تاجیکستان در مسیر زمینی که ازبکستان می آمدم در مقبره شاعر بزرگ پارسی، رودکی، سرویس بهداشتی نبود. اگر یک مسجد خوب را گفتیم، آن طرف مشکل دیگری هم دارند. در همان مقبره رودکی یک سرویس کارگاهی نشانم دادند که شلنگ و آفتابه نداشت و یک گلاب پاش آوردند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: در اروپا مهد کشورهای توسعه یافته، متروها مشکلاتی دارند که خیلی از کشورها ندارند. پس فکر نکنید ما از این موضوع حرف می زنیم پس در بقیه کشورها گل و بلبل است، ولی ما که کشور اسلامی هستیم و هزار سال در حوزه های علمیه باب طهارت را درس می دهیم خوب نیست که فاقد سرویس بهداشتی مناسب باشیم.

بازنگری بر روی محتواهای گردشگری

ضرغامی همچنین از راهنمایان گردشگری خواست روی محتواهای گردشگری و توضیحات سایت های تاریخی بازنگری کنند و روی گردشگران خارجی با توجه به فرهنگ و ملیت مختلف شان بازنگری داشته باشند و در ادامه گفت: توجه به پیوند ارتباط ها و ادراک عمیق از ارتباط حتی مورد تاکید آقای اژه ای در بازدیدی که از موزه ملی ایران داشتند، بود. حتی روایت آقای درویش در فیلم رستاخیز و سکانس حضرت ابوالفضل (ع) در کنار نهر فرات و روایتی که مدتی پیش از نشست و برخاست حضرت ابراهیم (ع) با ستاره پرست ها و خورشیدپرست ها از این جنس است.

اشتراک‌گذاریتوئیتاشتراک‌گذاری
میثم رودکی

میثم رودکی

فعال گردشگری و راهنمای کوهستان

نوشته‌‌های مرتبط

مراحل درخواست ویزای کاری استرالیا از شروع تا پایان
تورگردانان و آژانسهای مسافرتی

شرایط دریافت ویزای کاری استرالیا و روند آن

توسط میثم رودکی
لاتاری امارات
تورگردانان و آژانسهای مسافرتی

لاتاری امارات؛ اطلاعات مربوط به جوایز و برندگان

توسط میثم رودکی
تور کیش ارزان دقیقه 90 از اصفهان
تورگردانان و آژانسهای مسافرتی

تور کیش ارزان دقیقه ۹۰ از اصفهان

توسط میثم رودکی
استراتژی‌های موفق بازاریابی دیجیتال در سال 2025
تکنولوژی

علت اهمیت زیاد بازاریابی دیجیتال برای موسسات مهاجرتی در سال ۲۰۲۵

توسط میثم رودکی
برج‌های دوقلوی پتروناس؛ نماد شکوه کوالالامپور
تورگردانان و آژانسهای مسافرتی

معروف ترین جاذبه های گردشگری برای مسافران تور کوالالامپور

توسط میثم رودکی
راهنمایان گردشگری، سفیران صلح و پیوند دهنده فرهنگ ها
تورگردانان و آژانسهای مسافرتی

راهنمایان گردشگری، سفیران صلح و پیوند دهنده فرهنگ ها

توسط میثم رودکی
نوشته‌ی بعدی
لغو روادید ایران برای شهروندان تانزانیا

لغو روادید ایران برای شهروندان تانزانیا

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین
چه جاذبه‌های طبیعی در جزیره قشم وجود دارد؟ شگفتی‌های بی‌پایان خلیج فارس

چه جاذبه‌های طبیعی در جزیره قشم وجود دارد؟ شگفتی‌های بی‌پایان خلیج فارس

خرید ملک در دبی بهترین گزینه مهاجرتی

چرا خرید ملک در دبی بهترین گزینه مهاجرتی است؟

خانه های رنگی کنار پل غازیان بندر انزلی - عکاس: مهتاب انارکی

استاندار گیلان: تکلیف سرمایه گذاران گردشگری را روشن کنید

محله گینزا، ترکیبی از سنت و مدرنیته

گینزا؛ قلب تپنده توکیو، نبض مد و تجارت

کانترهای فروش یک آژانس مسافرتی

چگونگی اخذ مجوز دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی

19
اتوبوس های تندرو بی آر تی شهر تهران

طرح واگذاری خطوط BRT به بخش خصوصی

19
نمایی از لابی هتل اسپیناس پالاس

هتل اسپیناس پالاس، بزرگ ترین و جنجالی ترین هتل ایران افتتاح شد

18

شیخ سلمان کعبی نماد استعمارستیزی در خوزستان است

16
پل شاه عباسی کرج | پل دختر کرج | پل خاتون کرج

پل خاتون کرج مرمت شد

هتل ایران - بندرانزلی | Iran Hotel - Bandar Anzali - Gilan Province

هتل ایران بندرانزلی تعیین تکلیف می شود؟

محله گینزا، ترکیبی از سنت و مدرنیته

گینزا؛ قلب تپنده توکیو، نبض مد و تجارت

نمایشگاه اکسپوی ژاپن | اکسپو 2025

نقش استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناور در اکسپو ۲۰۲۵

سرویس‌های خبری

  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانان و آژانسهای مسافرتی
  • آموزش
  • تکنولوژی
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانان و آژانسهای مسافرتی
  • آموزش
  • تکنولوژی

ما در شبکه‌های اجتماعی

Rss X-twitter Instagram

عضویت در خبرنامه

با نام بردن از "خبرگزاری دنیای سفر" در بهره گیری از نوشته ها، تلاش ما را ارج نهید.

طراحی سایت و پشتیبانی با ایران سئو

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • گردشگری
  • میراث فرهنگی
  • گوناگون از سفر
  • حمل و نقل
  • هتلداری
  • صنایع دستی
  • تورگردانی

© 2025 تمامی حقوق برای وب‌سایت دنیای سفر محفوظ است.