این جشنواره با بیش از ۸۰ غرفه عرضه انواع عرق، شربت و مربا بهار نارنج و دیگر مواد غذایی سنتی به مدت یک هفته در کنار بوستان رودخانه تجن ساری دایر است. برگزاری جشن بادبادک ها، مسابقه شعر و نقاشی کودکان، عکس و موسیقی از برنامه های جنبی جشنواره بهار نارنج ساری است.
شهرداری های مازندران به ویژه شهرهای بابل، رامسر و ساری اردیبهشت ماه هر سال با برگزاری جشنواره بهار نارنج، کاشت درخت نارنج در شهرها و روستاهای مازندران و استفاده از بهار نارنج به عنوان یکی از گیاهان دارویی را جزو برنامه های فرهنگی و اجتماعی قرار می دهند.
مدیر عامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری ساری می گوید: جشنواره ملی بهار نارنج با اهداف حفظ و گسترش آداب و آئین های بومی، ارتقا فرهنگ شهروندی، گسترش و تبیین نقش درختان و فضای سبز شهری در جذب گردشگر و صنعت گردشگری و تفهیم جایگاه درختان نارنج در معرفی فرآورده های غذایی، دارویی، صنعتی و کسب درآمدهای پایدار و اشتغال زایی در اقتصاد استان، برگزار می شود.
هرچند برگزاری جشنوارهها فرصت مناسبی را برای جذب گردشگران و معرفی آئین و فرهنگ استان ایجاد میکند اما جشنواره ملی بهار نارنج در ساری سهمی در جذب گردشگران نداشته است و ساری با تمام ظرفیتهای گردشگری و استعدادهایی که در عرصههای مختلف هنری، میراث فرهنگی و گردشگری دارد، اکنون با معضلاتی دست به گریبان است که بزرگ ترین آن بیکاری، نبود رونق مناسب اقتصادی، مشکلات عدیده فرهنگی و اجتماعی است.
صنعت گردشگری با ویژگی های خاص خود، صنعتی پویا با آیندهای روشن تلقی می شود و سرمایه گذاری در این صنعت در تمام کشورهای دارای جاذبه های جهانگردی رو به افزایش است. صنعت گردشگری نه تنها در پیشبرد اقتصاد ملی و درآمدهای ارزی نقش دارد بلکه صنعتی پاکیزه و عاری از آلودگی و در عین حال ایجاد کننده مشاغل جدی به شمار می رود.
استان مازندران با توجه به برخورداری از اقلیم مناسب و آثار و بناهای تاریخی بستر مناسب برای جذب گردشگر را در خود دارد لذا نیاز است تا مسئولین استانی در راستای جذب گردشگر اقدامات جدی و موثری را در برنامه خود قرار دهند چراکه به رفع بیکاری و ایجاد اشتغال کمک بسیاری کرده از طرفی نیز سبب رونق اقتصادی در استان خواهد شد.